Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο Κακά δεν "πείθει" τον Μενέσες!!

Σημάδι για το μέλλον ή όχι θα φανεί. Το σίγουρο είναι πως ο Κακά παρέμεινε εκτός κλήσεων του Μανό Μενέσες για τα προσεχή φιλικά με την Ολλανδία και τη Ρουμανία με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα τίθεται εν αμφιβόλω.
Τα εν λόγω παιχνίδια στις 4 και 7 Ιουνίου, επί βραζιλιάνικου εδάφους, αποτελούν την πρόβα τζενεράλε της σελεσάο για το μεγάλο ραντεβού της Αργεντινής και η κίνηση του 49χρονου εκλέκτορα προκάλεσε ερωτηματικά. Ο ίδιος έσπευσε να εξηγήσει ότι "ο Κακά είναι ο μόνος παίκτης που δεν βρίσκεται μεταξύ των 28 και έχει πιθανότητες να κληθεί για την τελική αποστολή".

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Ροναλντίνιο επί παραδείγματι δεν έχει καμία τύχη. Τουλάχιστον για τον Κακό το παράθυρο παραμένει ελαφρώς ανοικτό. "Παρακολουθούμε την πορεία της αποθεραπείας του και θα αποφασίσουμε την κατάλληλη στιγμή", δήλωσε ο Μενέσες, ο οποίος, προς έκπληξη πολλών, επανέφερε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από τέσσερα χρόνια τον άλλοτε επιθετικό της Λιόν ΦρεντΑναλυτικά η αποστολή:
Τερματοφύλακες: Βίκτορ (Γκρέμιο), Τζέφερσον (Μποταφόγκο), Ζούλιο Σέζαρ (Ίντερ), Φάμπιο (Κρουζέριο).
Αμυντικοί: Λούτσιο, Μαϊκόν (Ίντερ), Τιάγκο Σίλβα (Μίλαν), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Λουιζάο (Μπενφίκα), Αντρέ Σάντος (Φενέρμπαχτσε), Ντάνιελ Άλβες, Αντριάνο (Μπαρτσελόνα)
Μέσοι: Λούκας (Σάο Πάουλο), Λούκας Λέιβα (Λίβερπουλ), Ελάνο (Σάντος), Ελίας (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ενρίκε (Κρουζέιρο), Τζάντσον (Σαχτάρ), Ραμίρες (Τσέλσι), Σάντρο (Τότεναμ), Τιάγκο Νέβες (Φλαμένγκο), Άντερσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Επιθετικοί: Πάτο, Ρομπίνιο (Μίλαν), Νεϊμάρ (Σάντος), Νιλμάρ (Βιγιαρεάλ), Φρεντ (Φλουμινένσε), Λεάντρο Νταμιάο (Ιντερνασιονάλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: