Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι δουλειά της Ρεάλ»

Τη δική του απάντηση στους ανθρώπους της Ρεάλ για τις κατηγορίες τους, έδωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου, παραμονή του μεγάλου επαναληπτικού με τους Μαδριλένους.

Ο τεχνικός της «Μπάρτσα», δήλωσε :
«Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει 109 χρόνια ιστορίας και φυσικά έχει δικαίωμα να κάνει καταγγελίες, αλλά δεν έχει τη δύναμη να πει ποιος πρέπει να παίζει και ποιος όχι. Αυτό είναι ευθύνη της UEFA. Στο πρώτο παιχνίδι αποβλήθηκε ο Πίντο και αν τον χρειαζόμασταν δεν θα μπορούσε να παίξει. Εμείς δεν είμαστε διαιτητές, ούτε επιβάλουμε τιμωρίες, αλλά προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο για να το απολαμβάνει ο κόσμος».

Για τα αγωνιστικά ο Γκουαρντιόλα είπε:
«Έχουμε προετοιμαστεί για τα πάντα. Είναι πάντα ένας ημιτελικός και θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Ξέρουμε πως ο κόσμος μας θα μας βοηθήσει, αλλά εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι γιατί μιλάμε για έναν ημιτελικό του Champions League. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί η σεζόν για μας, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, αλλά ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα».

Για τον Ερίκ Αμπιντάλ:
«Μιλήσαμε με τους γιατρούς και ο ογκολόγος είπε ότι ο Αμπιντάλ είναι σε άριστη κατάσταση. Έχει χάσει βάρος και είναι έτοιμος. Βέβαια θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει ρυθμό, αλλά τουλάχιστον θα τον δούμε στον πάγκο».

Τέλος, για το επεισόδιο του Μπουσκέτς με τον Μαρσέλο:
«Ξέρω καλά τους παίκτες μου και είναι υποδείγματα επαγγελματισμού και ειλικρίνειας. Μπορεί να κάνουν λάθη μερικές φορές στη διάρκεια των αγώνων, αλλά σαν άνθρωποι είναι άριστοι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: