Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ο «special two», Καράνκα και οι δηλώσεις του!

Επάξια εκπροσώπησε ο Αϊτόρ Καράνκα τον Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου, περίπου 24 ώρες πριν από τον μεγάλο δεύτερο ημιτελικό μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ στο «Καμπ Νου».

Εφόσον λοιπόν ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε το δικαίωμα να εμφανιστεί ούτε στην συνέντευξη Τύπου της Ρεάλ, αλλά ούτε και στον πάγκο της «βασίλισσας», στον αγώνα της Τρίτης, ο βοηθός του, Αϊτόρ Καράνκα, ανέλαβε δράση.

«Όλοι είδαν τι έγινε στο ‘Μπερναμπέου’. Αύριο-μεθαύριο θα δούμε παίκτες στο γήπεδο να μη σέβονται τους κανόνες, να φέρονται ρατσιστικά και να μην τηρούν τις ποδοσφαιρικές αρχές. Η UEFA δεν πήρε απόφαση για κάτι που προβλέπεται στους κανόνες της, όταν πριν από λίγους μήνες είχε τιμωρήσει τη Ρεάλ για κάτι που δεν αναγράφεται στους κανονισμούς. Αυτό που βλέπουμε είναι πως υπάρχουν άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά για τις ομάδες», υποστήριξε.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ισπανός είπε: «Είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης, έχουμε να υπερασπιστούμε μία φανέλα και 109 χρόνια ιστορίας. Η ομάδα μας θα παλέψει και πάλι, όπως κάνει πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: