Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Πιάνει... 13άρι με Σίσιτς!!

Ο Μίρνες Σίσιτς θα αποτελέσει την 13η και τελευταία μεταγραφή του ΟΦΗ καθώς συμφώνησε σε όλα με την κρητική ομάδα και το απόγευμα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση, ντυμένος στα “ασπρόμαυρα”.
Πιάνει... 13άρι με Σίσιτς!
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός τίθεται άμεσα στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου και μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στο φιλικό της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιά. Αξίζει να αναφέρουμε και να διορθώσουμε το προηγούμενο λάθος μας, ότι ο Σίσιτς έχει μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή αφού έχει κερδίσει την προσφυγή κατά του “Γηραίου”, οπότε δεν τίθεται θέμα εμπλοκής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Κρήτη σήμερα και θα μεταβεί αμέσως στο “Βαρδινογιάννειο” όπου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου.
Με την απόκτηση του Μίρνες Σίσιτς, ο ΟΦΗ βάζει στο ρόστερ του έναν παίκτη που προσδίδει στην αριστερή πλευρά της ομάδας δύναμη, ταχύτητα, ποιότητα αλλά και έναν ακόμα παίκτη που έχει την δυνατότητα να πλαγιοκοπήσει την αντίπαλη άμυνα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους…
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: