Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

"Μαζί σου, Ανδρέα, για μία δίκη νέα"!

Ο Τζίγγερ συμφώνησε στους όρους Βγενόπουλου για "το καλό του Παναθηναϊκού", αλλά στην ανακοίνωση που εξέδωσε τον κατηγορεί για συκοφαντία και τον απειλεί με δικαστήρια!
"Μαζί σου, Ανδρέα, για μία δίκη νέα"!
Λίγες ώρες μετά την συνέντευξη του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο Γιάννης Βαρδινογγιάνης απάντησε με μία μικρή σχετική δήλωση σε όσα του καταλόγισε ο «Mr. Mig». Ο Τζίγγερ αναφέρει πως δεν θα σταθεί εμπόδιο σε όσα πρότεινε για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο σημειώνει πως θα τον πάει στα δικαστήρια για την... λάσπη που πέταξε.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη:

«Οι δέκα μήνες «σιωπής», έληξαν σήμερα μέσα από μια δίωρη εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο μου από τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο.

Είναι γνωστός θιασώτης της τακτικής ότι πετώντας τόνους λάσπης κάτι θα κολλήσει τελικά. Ελπίζω τουλάχιστον να εκτονώθηκε μοιραζόμενος με το πανελλήνιο τα «εσώψυχα» του! Εφόσον είναι για το καλό του Παναθηναϊκού, σε προσωπικό επίπεδο θα το υπομείνω και αυτό. Ωστόσο τα δικαστήρια θα έχουν λόγο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε.

Στην σημερινή «παράστασή» του βασικός στόχος ήταν μέσα από ανακριβείς ισχυρισμούς και παραποίηση της αλήθειας να αποποιηθεί των προσωπικών ευθυνών που φέρει.

Θα είμαι και αυτή την φορά, απόλυτα συνεπής σε αυτά που είπα την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν θα σταθώ εμπόδιο σε αυτά που σήμερα πρότεινε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: