Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

"Επικρατεί ένα μπάχαλο"

Στο "Αθλητικό Μetropolis", μίλησε σήμερα (12/09), ο Πέτρος Κανακούδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο μπάχαλο που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στις δύσκολες καταστάσεις που περνά ο ίδιος και οι υπόλοιποι παίκτες του Ηρακλή, λόγω της κατάστασης που βρίσκεται ο σύλλογος.
"Επικρατεί ένα μπάχαλο"
Αρχικά, είπε: "Ολόκληρους μήνες περιμένουμε τις εξελίξεις. Αυτή η κατάσταση δεν αντέχεται. Η υπομονή εξαντλείται και δεν υπάρχουν άλλα όρια. Ας μας αφήσουν να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έχουμε φτάσει 12 Σεπτέμβριου και είχαμε πολλές πιέσεις όλοι οι παίκτες του Ηρακλή για να αγωνιστούμε σε άλλες ομάδες».
Συνεχίζοντας ο αμυντικός του Ηρακλή συμπλήρωσε : «Μας πληγώνει αυτό που γίνεται. Αυτό που γίνεται φέτος στον Ηρακλή δεν έχει προηγούμενο. Είμαστε θετικοί όλοι οι παίκτες να παραμείνουμε στην ομάδα. Πήραμε τις διαβεβαιώσεις και από τον Ανδρέα Παντελή. Ευχόμαστε μόνο να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης μας".
Κλείνοντας, επεσήμανε: «Όλοι στην οικογένεια του Ηρακλή προσπαθούν για το καλύτερο. Αναγκάζουν τον κόσμο να αντιδραει με αυτό τον τρόπο και να βγαίνει στον δρόμο. Κανένας δεν ξέρει πως παίρνονται οι αποφάσεις. Είναι ένα μπάχαλο. Ο Κόσμος καταλαβαίνει ότι το μόνο του όπλο είναι να βγαίνει στους δρόμους. Όλοι λένε ότι ο Ηρακλής έχει δίκαιο, αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκουμαι. Ο καθένας καταλαβαίνει τι συμβαίνει, γιατί θα πρέπει να είσαι κουτός για να μην το καταλαβαίνεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: