Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

"Δεν άκουσα σήμερα για κάτι υγιές και ξεκάθαρο!"

Ο Γιώργος Νίκας παραμένει επιφυλακτικός με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως θα συμμετάσχει μόνο σε ένα υγιές πλάνο για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού...
"Δεν άκουσα σήμερα για κάτι υγιές και ξεκάθαρο!"
"Εάν υπάρξει κάποιο μοντέλο για το πως θα λειτουργήσει από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να συμματάσχω. Μακάρι για το καλό του Παναθηναϊκού να τελεσφορήσει και να προχωρήσουμε σε μια πιο δυναμική αύξηση. Αν πρόκειται για κάτι υγιές και ξεκάθαρο,κάτι που δεν άκουσα σήμερα, τότε θα συμμετάσχω. Είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός. Σαν Παναθηναϊκός είναι χαρούμενος που υπάρχει κάτι σαν λύση αυτή την στιγμή", είπε αρχικά στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6" και πρόσθεσε:
"Για την ΓΗΠΕΛ δεν ξέρω λεπτομέρειες για τα λογιστικά της. Υπήρχε μια εταιρεία που είχε συσταθεί και αυτή την στιγμή είμαστε στο σημείο μηδέν σχετικά με το γήπεδο. Δικαίως ο Βγενόπουλος θέλει να δει τι έχει γίνει εκεί. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δούλευαν και πληρώνονταν. Δεν ξέρω αν άξιζαν τα χρήματα για το σημείο που έφτασε το γήπεδο. Γινόταν ενημερώση στα ΔΣ από τον κύριο Σαμαρά αλλά δεν μπορώ να είμαι κατηγορηματικός".

Δεν υπάρχουν σχόλια: