Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

«Το ίδιο με Παναθηναϊκό!»

«Προσγειωμένοι» παραμένουν άπαντες στον Ατρόμητο παρά τη σπουδαία νίκη επί του Άρη, όπως δήλωσε στο gazzetta.gr ο πολύπειρος άσος των Περιστεριωτών, Στέλιος Σφακιανάκης. Τι είπε για τον Παναθηναϊκό και το φετινό πρωτάθλημα.



Το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη έγινε για τον Ατρόμητο, αφού οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 0-1 επί του Άρη με το τέρμα του Κώστα Μήτρογλου.
Ωστόσο όπως τονίζει και ο πολύπειρος Στέλιος Σφακιανάκης στο gazzetta.gr, τα πανηγύρια... τελείωσαν και πλέον ζητούμενο είναι το θετικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναίκό.

- Στέλιο, καταρχάς συγχαρητήρια για τη χθεσινή σημαντική νίκη επί του Άρη. Ο Ατρόμητος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και φέτος, αν και ακόμα είναι νωρίς, πολλοί έχουν την άποψη πως η ομάδα του Περιστερίου μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω στη Superleague...

- Το αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη είναι πολύ καλό για εμάς, όμως θα μου επιτρέψετε να μην πω μεγάλα λόγια, αφού είναι πάρα πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα. Σίγουρα, ο Ατρόμητος έχει πολύ καλό υλικό και δουλεύουμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα για να παρουσιάσουμε κάτι καλό. Ωστόσο είναι εξαιρετικά νωρίς και πρέπει να παραμείνουμε «προσγειωμένοι» στους στόχους μας.
Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα το βράδυ της Κυριακής, στην πρώτη αγωνιστική όμως κόντρα στον ΟΦΗ πήραμε απλά την ισοπαλία, αν και θα μπορούσαμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω.
Είναι νωρίς, το ξαναλέω και οποιοδήποτε προγνωστικό είναι... παρακινδυνευμένο. Το σίγουρο είναι πως ξέρουμε τις δυνατότητές μας και θα προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς για το καλύτερο.

- Οι νέοι σου συμπαίκτες δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί στο κλίμα της ομάδας, πράγμα σημαντικό για την καλή πορεία της ομάδας...

- Θέλω να τονίσω πως όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ατρομήτου είναι πολύ καλοί παίκτες. Δείχνουν πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και θα βοηθήσουν την ομάδα. Όσον αφορά τη γρήγορη προσαρμογή τους, αυτό το βιώνω όσα χρόνια είμαι στον Ατρόμητο. Το κλίμα που επικρατεί είναι οικογενειακό και όλοι είμαστε μια παρέα στην ομάδα. Το τελευταίο είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Οι «νέοι» έχουν τη βοήθεια των παλιών γιατί ζητούμενο είναι να πετυχαίνει τους στόχους της η ομάδα.

- Επόμενο παιχνίδι του Ατρομήτου είναι με τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» αν και δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά, έδειξε κόντρα στον ΠΑΣ σε καλή κατάσταση. Τι θα προσέξει ο Ατρόμητος;

- Να σου πω την αλήθεια, την ώρα που αγωνιζόταν ο Παναθηναϊκός ταξιδεύαμε προς την Αθήνα, οπότε δεν καταφέραμε να δούμε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ. Πάντως, εμείς θα κοιτάξουμε να παρουσιαστεί καλός ο Ατρόμητος και πιστεύω πως αν αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, μπορούμε να αποκομίσουμε κάτι κάλο και να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει πάνω απ' όλα να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ξεχάσουμε την επιτυχία κόντρα στον Άρη και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και κόντρα στον Παναθηναϊκό.

- Τέλος, ένα σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα; Φαντάζομαι όσα χρόνια αγωνίζεσαι δεν έχεις δει κάτι παρόμοιο...

- Όχι μόνο εγώ, πιστεύω κανείς (γέλια)! Το θέμα όμως είναι αρκετά σοβαρό, πρώτα απ’ όλα για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Είναι περίεργο συναίσθημα να μην ξέρεις αν θα αγωνιστείς. Περίεργο για εμάς και άσχημο για τον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει μπάλα για να ξεχάσει τα προβλήματα και την καθημερινότητά του. Εμείς νιώθουμε μια ανασφάλεια, δεν μπορούμε να βρούμε και εύκολα ρυθμό. Πιστεύω να λυθεί γρήγορα και οι αρμόδιοι να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις, ώστε να ενσωματωθούν οι δύο ομάδες στη Superleague και να δούμε επιτέλους ένα κανονικό πρωτάθλημα. 

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: