Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Αρχίσανε τα προβλήματα στα Σπάτα...!!

Ούτε ένα χρόνο λειτουργίας δεν έχει συμπληρώσει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και άρχισαν να πρώτα προβλήματα στο χλοοτάπητα των γηπέδων.
Αρχίσανε τα προβλήματα στα Σπάτα...
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγωνιστικός χώρος στο ένα από τα δύο γήπεδα δεν χρησιμοποιείται, αφού έχει κιτρινίσει στο μεγαλύτερο κομμάτι του και είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.
Οι γεωπόνοι έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους για να το επαναφέρουν και υπάρχουν ελπίδες ότι πρόβλημα θα ξεπεραστεί και ότι το προσεχές διάστημα θα είναι και πάλι κατάλληλο για προπόνηση.
Βέβαια και το δεύτερο γήπεδο έχει... κιτρινίσει, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό. Μπορείτε να πάρετε μία γεύση για την κατάσταση των γηπέδων από τη φωτογραφία του Βάργκας από τα Σπάτα, όταν είχε δώσει συνέντευξη στο aek365.gr.
Στην ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζουν ότι το πρόβλημα αναμενόταν λόγω της εποχής και πως θα επιλυθεί γρήγορα. Ωστόσο, μήπως αυτή η κατάσταση προήλθε λόγω έλλειψης χρημάτων;
Μία υποθετική ερώτηση κάνουμε. Εδώ λεφτά δεν υπάρχουν για να καλυφθούν οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών στο χόρτο θα τα έδιναν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: