Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Στα "μπαμ" έγινε "κίτρινος" ο Βράνιες!!

Παίκτης του Άρη και επίσημα είναι ο Γιούριτσα Βράνιες. Ο Κροάτης επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κίτρινους" για ένα χρόνο.
Στα "μπαμ" έγινε "κίτρινος" ο Βράνιες!
Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
"Έρχομαι σε μία ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά ότι έχει μεγάλες απαιτήσεις. Πιστεύω ότι έχω και την εμπειρία και τις δυνατότητες να βοηθήσω στην φετινή προσπάθεια και να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ήδη πήρα μία πρώτη γεύση από τις κερκίδες και το γήπεδό μας και ευελπιστώ πολύ σύντομα να ζήσω την ατμόσφαιρα και μέσα από τον αγωνιστικό χώρο".
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Άρη:
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Κροάτη μέσου Jurica Vranjes. Ο διεθνής Κροάτης μέσος -με 175 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα- υπέγραψε για ένα χρόνο.
Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 31 Ιανουαρίου του 1980, έχει ύψος 1.85 και είναι 80 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την FK Vojvodina. Από το 1997 ως το 2000 με την φανέλα της NK Osijek είχε 54 συμμετοχές και 10 γκολ. Από το 2000 ως το 2004 αγωνίστηκε στην Bayer Leverkusen σε 46 παιχνίδια. Από το 2003 ως το 2005 φόρεσε 39 φορές την φανέλα της VfB Stuttgart. Στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Werder Bremen όπου ως το 2010 είχε 90 συμμετοχές και 5 γκολ.
Το 2010 με την φανέλα της Gençlerbirliği στην οποία έπαιξε ως δανεικός είχε 13 συμμετοχές. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Κροατίας, ενώ έχει φορέσει 27 φορές την φανέλα της ανδρικής εθνικής ομάδας της χώρας του με συμμετοχή και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στον ΑΡΗ θα αγωνίζεται με το νούμερο 11.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: