Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

«Σεβασμός στην ΑΕΚ!»

Ο αρχηγός της Άντερλεχτ, Λούκας Μπίλια μιλάει για την πρεμιέρα του Europa League με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η Ένωση αποτελεί δύσκολο αντίπαλο.

«Σεβασμός στην ΑΕΚ!»
Τα προβλήματα του ελληνικού πρωταθλήματος... ξεχνιούνται για λίγο για τις ομάδες που ρίχνονται στη μάχη του Champions League και του Europa League. Η ΑΕΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Αντερλεχτ στο «Κόνσταντ Βάντεν Στοκ» την Πέμπτη. Ο αρχηγός των Βέλγων, Λούκας Μπίλια τονίζει στο Gazzetta.gr ότι η ομάδα του σέβεται την Ένωση, χωρίς ωστόσο να κρύβει την έντονη επιθυμία του για νίκη στην πρεμιέρα, ενώ χαρακτηρίζει απώλεια τη φυγή του Ντιόπ.
Έχετε παίξει με ελληνικές ομάδες ξανά στο παρελθόν και πέρυσι αντιμετωπίσατε την ΑΕΚ. Ποια είναι η άποψή σου για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ συγκεκριμένα; Υπάρχουν κάποια στοιχεία στα οποία πιστεύεις ότι πρέπει να επικεντρωθείτε;
«Σεβόμαστε πολύ την ΑΕΚ και έχουμε δει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καλή παράδοση στην Ευρώπη. Κατά καιρούς έχετε κάνει επιτυχίες. Περιμένουμε μια δύσκολη ομάδα και σε αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε είναι το εντός έδρας ματς, πρέπει να πάρουμε τη νίκη στην έδρα".
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: