Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

"Άμα φύγει μπαίνω, αλλά με τους όρους μου!"

Σφοδρή επίθεση Βγενόπουλου σε Τζίγγερ! Έβαλε όρους για να μπει στον ΠΑΟ, με αύξηση 15 εκ. Άνοιγμα σε κόσμο κι όραμα για πράσινη πολιτεία στο ΟΑΚΑ. Επίθεση και σε Δημ. Γιαννακόπουλο-Derby.
"Άμα φύγει μπαίνω, αλλά με τους όρους μου!"
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε την πρότασή του για το μέλλον του Παναθηναϊκού σε μια συνέντευξη – ποταμό που κράτησε ακριβώς δύο ώρες. Αυτή προβλέπει όρους που θα "τελειώσουν" οριστικά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη από τον σύλλογο και ο ίδιος θα συμμετάσχει σε αύξηση 15 εκ. ευρώ μαζί με όποιον (παλιό ή νέο) μέτοχο επιθυμεί.
Οι βασικοί όροι που θα πρέπει να αποδειχθεί ο Τζίγγερ, σύμφωνα με όσα είπε ο Βγενόπουλος, είναι οι εξής: "Να δεχθεί την αύξηση και να μην ασκήσει τα δικαιώματά του. Να δεχθεί την κατάλυση του συμφωνητικού, να δεχθεί να μην ψηφίζει βάσει ποσοστού του και να λογοδοτήσει".
Παράλληλα, ο Βγενόπουλος ξεκαθάρισε ότι περιμένει τους συμπαίκτες ("μόνος μου δεν έχω τη δυνατότητα, δεν είμαι όπως το 2008") και τόνισε ότι στο άνοιγμα της αύξησης θα πρέπει να βοηθήσει, όσο μπορεί, κι ο απλός κόσμος. Επίσης, είπε ότι θα πρέπει ο Τζίγγερ και η ΓΗΠΕΛ να λογοδοτήσουν για το πού πήγαν τα 10 εκ. ευρώ για τις ...μακέτες του Βοτανικού κάνοντας λόγο, μάλιστα, για "δικαστικές διαμάχες" που μπορεί να έρθουν. 
Επίσης, εξέφρασε το όραμα της "πράσινης πολιτείας" στο ΟΑΚΑ, όπου εκεί θα στεγαστούν όλα τα τμήματα του συλλόγου. Ο Βγενόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσφορά του Νικόλα Πατέρα, με τον οποίο πέτυχαν την αποχώρηση του Σωκράτη Κόκκαλη από τον Ολυμπιακό, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τίποτα με τον Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, αλλά κατακεραύνωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Σε πολλές στιγμές του λόγου του ο Ανδρέας Βγενόπουλος ειρωνεύτηκε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για τις επιλογές και τα λεγόμενά του. Μέχρι και τις ευχαριστίες του καυτηρίασε φέρνοντας το παράδειγμα του Πέτρου Κόκκαλη, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και στα Μέσα που εξυπηρετούν παιχνίδια, αναφερόμενος ενδεικτικά στην εφημερίδα "Derby", ενώ παραδέχθηκε ότι με δική του προσωπική εντολή απαγορεύθηκε η είσοδος στην αίθουσα του Κώστα Γκόντζου ("θα έπρεπε να έχει θέση σε συμβούλιο επιχειρήσεων...").

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: