Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

«Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, δεν τον φοβόμαστε»

Τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» έθεσε ως στόχο της Μαρσέιγ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Στιβ Μανταντά, ο οποίος τόνισε πως σέβεται, αλλά δεν φοβάται τους Πειραιώτες.
«Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, δεν τον φοβόμαστε»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου πορτιέρο:

Για το ηθικό της ομάδας δήλωσε: «H αρχή ήταν δύσκολη. Είμαστε όμως μία καλή ομάδα. Έχουμε χαρακτήρα ως σύλλογος. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές μας».

Ερωτηθείς για το τι φοβάται από τον Ολυμπιακό: «Όχι φόβο αλλά σεβασμό. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό. Θεωρούμε όμως θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Επαναλαμβάνω φόβο όχι, σεβασμό ναι. Είναι αλήθεια πως δεν έχουν επίσημους αγώνες. Είναι όμως μία πολύ επιθετική ομάδα. Το ξέρουμε από πέρυσι. Έχουν πολλούς διεθνείς αλλά και καλούς παίκτες».

Ερωτηθείς για το εάν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ματς-κλειδί: «Είναι σημαντικό σε τέτοιες διοργανώσεις να ξεκινάς καλά. Έτσι πιστεύω ότι θα είναι σημαντικό να κάνουμε μία καλή αρχή».

Σε ερώτηση για το εάν θα είναι θετική η ισοπαλία για την Μαρσέιγ: «Εμείς φυσικά ξεκινάμε θέλοντας να κερδίσουμε. Θα δούμε το πως θα διαμορφωθεί ο αγώνας, το πως θα εξελιχθεί και στο τέλος θα δούμε το τι θα έχουμε καταφέρει».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Eίναι ένα δύσκολο γκρουπ χωρίς αμφιβολία. Όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες να περάσουν και πιστεύω πως όλες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να προκριθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: