Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Μίστερ Εμφύλιος Πολέμης!!

Ο Μiltos, ο νταλικέρης προτείνει... καλλιστεία στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, μετά τη σημερινή δημόσια τοποθέτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου (που περίμεναν πως και πως στην οικογένεια του τριφυλλιού) και περιμένει ποιος θα αναδειχθεί Μίστερ Εμφύλιος.
Μίστερ Εμφύλιος Πολέμης!
Αυτή τη φορά, εξαιτίας των δεδομένων που διαμορφώθηκαν τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό, προτείνω να κάνουμε καλλιστεία ...«Μίστερ Εμφύλιος» για να αναδείξουμε νικητή, έστω και στα σημεία...
Ο ένας εκ των δύο «διαγωνιζόμενων» βρέθηκε ξαφνικά να έχει στα χέρια ένα παιχνίδι που δεν ήθελε. Του τό ΄δωκε ο μπαμπάς του και τού ΄πε «μ΄ αυτό θα παίξεις», αλλά εκείνος ο μαύρος ούτε το ήθελε αυτό το παιχνίδι ούτε και ήξερε πώς παίζεται.
«Δεν μου παίρνεις καλύτερα ένα αυτοκινητάκι;», θα τον ρώτησε κατά πάσα πιθανότητα, αλλά ο μπαμπάς του επέμεινε στην κοινωνικοποίηση: «Γιαννάκη, όλα τα παιδάκια παίζουν με τα δώρα που τους κάνουν, λένε ευχαριστώ και δεν ζητάνε άλλα δώρα».
Έτσι κι εκείνος αναγκάστηκε να παίξει ποδοσφαιράκι αντιμετωπίζοντάς το ως αυτοκινητάκι. Όταν έβλεπε τον -αγαπημένο του- Λουκά να σεντράρει με απόλυτη ακρίβεια στη θύρα 1 του Οάκα, του έκλεινε ραντεβού στην καλίμπρα, ενώ όταν έβλεπε τον Καραγκούνη να πέφτει κάτω κάθε τρεις και λίγο, έπαιρνε τηλέφωνο τον μηχανικό και του ζητούσε «να του αλλάξεις τα αμορτισέρ γιατί δεν έχει κρατήματα». Αντίστοιχα, υποψιάζομαι πως ζήτησε να αυξήσουν την ιπποδύναμη του Τοτσέ γιατί «δεν πάει μία» και να αλλάξουν φίλτρο αέρα στον Κατσού, που δεν έχει ανάσες.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: