Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

"Σύλλογος της πλάκας, πρόεδρος επίσης!" (ΦΩΤΟ)

Με άκρως ειρωνική διάθεση σχολιάζουν τα οπαδικά σάιτ του Ολυμπιακού τα όσα είπε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου ο Ανδρέας Βγενόπουλο και δεν χάνουν την ευκαιρία να "πικάρουν" τον "αιώνιο" αντίπαλός τους, τον Παναθηναϊκό.
"Σύλλογος της πλάκας, πρόεδρος επίσης!" (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε πώς είδαν το θέμα τρεις "ερυθρόλευκες" ιστοσελίδες:
katimagiko.gr: "Σύλλογος της πλάκας, πρόεδρος... επίσης της πλάκας"!Σε μια μοναδική στιγμή διαύγειας στη βρόμικη ιστορία τους, επιτέλους στην Μπανάθα είπαν τα πράγματα με το όνομά τους. Και μας είπαν –μέσω του κ. «Βγενό»– ότι το μόνο που λείπει από το σωματείο τους είναι ένα υπέρλαμπρο κόκκινο λαμπάκι στην είσοδο.
redplanet.gr: "Βγήκε μπροστά ο Ανδρέας". Ύστερα από την κατάρρευση της πολυμετοχικότητας στην “πράσινη” ΠΑΕ, πήρε απόφαση να βγει μπροστά και να γίνει ο νέος "καπετάνιος" του "τριφυλλιού". Στη δημόσια τοποθέτηση του ο κ. Βγενόπουλος έβγαλε για ακόμη μία φορά "χολή" για τον Ολυμπιακό. Δεν πειράζει όμως: τις απαντήσεις του θα τις πάρει τόσο στο γήπεδο, όσο και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη όταν χρειαστεί.
thrylos.gr: "Σας πονάει ο Πέτρος"! Ακόμα θυμούνται στον ΠΑΟ τις τεσσάρες από τον Θρύλο, τις ροζ φανέλες και τα παλάτια. Αποκαλυπτικός σήμερα ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Απεκαταστάθη η τάξις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: