Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκαλύψεις από Μεϊρέλες!!


Αποκαλύψεις από Μεϊρέλες!
Όλη την αλήθεια για τη μεταγραφή του από τη Λίβερπουλ στην Τσέλσι είχε πει ότι θα αποκαλύψει σύντομα ο Ραούλ Μεϊρέλες και η μέρα αυτή έφτασε. Ο Πορτογάλος τόνισε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι «κόκκινοι» του ζήτησαν να καταθέσει αίτημα μεταγραφής και ότι όλο το καλοκαίρι έψαχναν να τον πουλήσουν!

Κυριολεκτικά λίγα λεπτά πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου έσκασε η «βόμβα» με τη μεταγραφή του Ραούλ Μεϊρέλες στην Τσέλσι. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος έπαιρνε τον δρόμο του Φερνάντο Τόρες από το «Άνφιλντ» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με την είδηση να αφήνει σαστισμένους τους οπαδούς της Λίβερπουλ.

Ένα από τα ποιοτικότερα χαφ του πρωταθλήματος την περσινή αγωνιστική περίοδο έφευγε από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ χωρίς να καταλάβει κανένας το γιατί, με τον ίδιο να δηλώνει ότι θα δώσει εξηγήσεις σύντομα. Και το έκανε:

«Μου υποσχέθηκαν πράγματα στη Λίβερπουλ που ποτέ δεν πραγματοποίησαν. Τελικά μου ζήτησαν να καταθέσω αίτημα μεταγραφής. Ενημερώθηκα ότι έψαχναν το καλοκαίρι ομάδα για να με πουλήσουν, κάτι που εξέπληξε. Δεν έχει νόημα να το συζητάμε πλέον. Δεν το περίμενα αυτό που έγινε, αλλά τώρα εστιάζω στο παρόν και στο μέλλον μου που βρίσκεται στην Τσέλσι. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Τσέλσι, ήταν σαν να έβλεπα μία χρυσή ευκαιρία. Είναι μία νέα περιπέτεια για μένα και θέλω να τα πάω καλά».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: