Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

"Θέλω το Europa League με τη Λάτσιο!"

Υψηλούς στόχους έχει με τη φανέλα της Λάτσιο ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο επιθετικός των "λατσιάλι" τόνισε πως στόχος του είναι η κατάκτηση του Europa League, αλλά φυσικά και να επιστρέψει στην εθνική Γαλλίας.
"Θέλω το Europa League με τη Λάτσιο!"
Μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο "Canal Plus", ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε αρχικά: "Θέλω το Europa League. Είναι μια σημαντική διοργάνωση και θα ήθελα να κατακτήσω αυτό το τρόπαιο".
"Η θέση μου μού αρέσει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίζω στα αριστερά και μπορώ να συνεργάζομαι με τον Κλόζε. Είναι υπέροχο το αίσθημα να σκοράρεις σε ένα γήπεδο όπως το Σαν Σίρο. Η κίνηση που έκανα στη φάση του γκολ ήταν ενδιαφέρουσα", σχολίασε ο έμπειρος φορ για το γκολ που σημείωσε στο ματς με την Μίλαν.
Στη συνέχεια, επεσήμανε: "Ο πίνακας των σκόρερ δεν είναι στόχος ζωτικής σημασίας. Κέρδισα τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Γαλλία και στην Ελλάδα, όμως αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Με ενδιαφέρει να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και να έχουμε μία καλή σεζόν με τη Λάτσιο".
Όσο για το ενδεχόμενο να αγωνσιθεί και πάλι στην εθνική Γαλλίας, ανέφερε: "Εάν κάποιος θέλει να γυρίσει στην εθνική ομάδα θα πρέπει να τα πάει καλά με το σύλλογό του κάνοντας σημαντικά παιχνίδια. Και αυτό θα προσπαθήσω να πετύχω με τη Λάτσιο. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είμαι αποκλεισμένος. Ξέρω ότι ο Μπλαν με παρακολουθεί". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: