Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

2ος Όμιλος: "Θα γίνει... μάχη"!

Στον δεύτερο όμιλο, είχαμε από νωρίς την εκτός έδρας νίκη της Ίντερ μεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 3-2, ενώ το βράδυ Τράμπζονσπορ και Λιλ έμειναν στο 1-1. 
 Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα η Ίντερ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Λούσιο να σκοράρει στο 6' με κοντινό πλασέ ουσιαστικά σε κενό τέρμα.Ο τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βλάντιμιρ Γκαμούλοβ, έκανε κακή έξοδο σε κόρνερ, έτσι η μπάλα έφτασε στον Βραζιλιάνο αμυντικό που δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το πρώτο γκολ των "νερατζούρι" στην διοργάνωση.
Το δεύτερο γκολ για την Ίντερ ήρθε στο 23' με το κοντινό πλασέ του Τζανπάολο Πατσίνι σε κένο τέρμα, από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Γιούτο Ναγκατόμο από δεξιά.
Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Άλαν Ντζαγκόεβ μείωσε σε 1-2 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο.
Η ισοφάριση για τους Ρώσους ήρθε στο 77' με τον Βάγκνερ Λοβ να σκοράρει με εξαιρετική προσπάθεια από δεξιά και σουτ χαμηλά στην κλειστή γωνία του Ζούλιο Σέζαρ.
Ο Μάουρο Σάρατε δυο λεπτά μετά έβαλε ξανά μπροστά τους Ιταλούς με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση με το αριστερό, αφού είχε κοντρολάρει άψογα με το στήθος, κάνοντας το τελικό 2-3. 

Οι Γάλλοι προηγήθηκαν με τον Σο στο 30', ωστόσο οι Τούρκοι ισοφάρισαν στο 75' με τον Κόλμαν. Πλέον, η «Τράμπζο» είναι στην πρώτη θέση με τέσσερις πόντους, ακολουθούν οι Ιταλοί με 3 και οι Γάλλοι με 2. Έναν πόντο έχει η ΤΣΣΚΑ.



ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ίντερ 2-3
(Ντζαγκόεβ 45', Βάγκνερ Λοβ 77' / Λούσιο 6', Πατσίνι 23', Σάρατε 79')
Τράμπζονσπορ-Λιλ 1-1
(75' Κόλμαν / 30' Σό)

1. Τράμπζονσπορ 4
2. Ιντερ 3
3. Λιλ 2
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: