Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

"Όταν ήμουν 15 έλεγα ότι θα αρνηθώ τον ΠΑΟΚ"!!

Ο Γεωργιάδης αποκαλύπτει ότι έφυγε πικραμένος από τον ΠΑΟΚ. Γιατί δέχθηκε να γυρίσει και ποιος έπαιξε ρόλο στην απόφασή του.
"Όταν ήμουν 15 έλεγα ότι θα αρνηθώ τον ΠΑΟΚ"!
Ένα απόσπασμα της συνέντευξης στο PAOK Magazine που κυκλοφόρησε το Σάββατο :
Γιώργο, θεωρείς πώς η απόδοσή σου στον πρόσφατο αγώνα με την Τότεναμ αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι η προσαρμογή σου στον ΠΑΟΚ προχωράει καλά;
"Είναι σίγουρο πώς όσο περνά ο καιρός δένω με την ομάδα. Είμαι τέσσερις, πέντε μήνες εδώ και έχω αρχίσει πλέον να... βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου. Μαθαίνω το παιχνίδι τους, αυτοί το δικό μου κι αυτό είναι λογικό να συμβαίνει. Η αλήθεια είναι πώς όταν πηγαίνεις σε μία νέα ομάδα, στην αρχή δεν παίρνεις πολλές πρωτοβουλίες. Χρειάζεται χρόνος".
Αισθάνεσαι δικαιωμένος με την απόφασή σου να προτιμήσεις τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι;
"Η αλήθεια είναι ότι μικρός, είχα φύγει πικραμένος από τον ΠΑΟΚ. Έλεγα ότι αν έρθει πρόταση από τον ΠΑΟΚ θα την αρνηθώ. Ήμουν όμως, 15 χρονών. Όταν έφθασα σε καλή επαγγελματική ηλικία προτίμησα να ακούσω το ένστικτο μου. Στην απόφασή μου έπαιξε ρόλο και ο Ζήσης Βρύζας. Είχαμε ιδιαίτερη συνομιλία, μου είπε πράγματα που ήθελε να ακούσει ένας παίκτης. Δεν το έχω μετανιώσει, αν και ερχόμουν σε μία ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να καθιερωθώ. Μ' αρέσει, όμως, ο ανταγωνισμός γιατί σε βοηθά να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος".
Η στιγμή που θα σου μείνει αξέχαστη μέσα στο 2011;
"Πιστεύω ότι είναι η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Είναι ό,τι καλύτερο ήρθε μέσα από δουλειά πολλών χρόνων. Το χρειαζόμουν πολύ αυτό. Ήταν η καλύτερη στιγμή και από κοντά βάζω και την πρόκριση επί της Τότεναμ. Προηγείται, όμως, η μεταγραφή γιατί αν δεν την έκανα δεν θα ζούσα την εμπειρία με την πρόκριση επί της Τότεναμ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: