Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Δίνει χρήμα και Ζινιάκ για Μιραλάς;

Η Μαρσέιγ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τον Μιραλάς, σύμφωνα με δημοσίευμα.
Δίνει χρήμα και Ζινιάκ για Μιραλάς;
Οι εμφανίσεις του Μιραλάς στο Τσάμπιονς Λιγκ, και ειδικά στο παιχνίδι της Μασσαλίας, μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν από τη διοίκηση της Μαρσέιγ.
Συμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο Βέλγος επιθετικός είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του γαλλικού συλλόγου και θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.
Μάλιστα αν ο Μιραλάς είχε δικαίωμα συμμετοχής στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μαρσέιγ θα είχε ήδη κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι πρώτες επαφές δεν μπορούν να γίνουν άμεσα.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην πρόταση των Μαρσεγιέζων θα περιλαμβάνεται ως αντάλλαγμα ο Γάλλος επιθετικός Ζινιάκ, για τον οποίο οι Πειραιώτες είχαν ενδιαφερθεί στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά δεν είχαν καταφέρει να τον αποκτήσουν.
Ο Ζινιάκ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντεσάμπ και έτσι έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Μαρσέιγ για να αποκτήσει τον Μιραλάς με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος. ωστόσο μέσα στις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει εκτός γηπέδων για έξι εβδομάδες.
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: