Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Όταν ο Αναστασιάδης τα έβαζε με τον Σόουζα...

Είναι αλήθεια ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης έλειψε από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η επιστροφή του στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννενα για τον αγώνα με την ΑΕΚ είναι σίγουρα ένα σημαντικό γεγονός!
Όταν ο Αναστασιάδης τα έβαζε με τον Σόουζα...
Ο Αναστασιάδης είναι ένας προπονητής με άποψη και ισχυρή γνώμη. Και γι' αυτό αρκετές φορές έχει έρθει σε σύγκρουση στις ομάδες που εργάστηκε, ενώ από την άλλη πλευρά πολύς κόσμος τον παραδέχεται. Έχει και συμπάθειες και αντιπάθειες.
Σίγουρα για τον ΠΑΣ Γιάννενα είναι σημαντικό να έχει στον πάγκο του ένα βαρύ όνομα σαν τον Αναστασιάδη, που είναι εγνωσμένης αξίας προπονητής.
Από εκεί και πέρα, όμως, δεν ξεχνάμε και τις περιβόητες κόντρες που είχε στο παρελθόν ο Άγγελος με αρκετούς παίκτες. Για παράδειγμα, στον Παναθηναϊκό ποιός έχει ξεχάσει την ιστορία με τον Πάολο Σόουζα;
"Δεν ήταν έτοιμος ο κύριος Σόουζα να παίξει σήμερα στον Παναθηναϊκό, δεν ήταν έτοιμος να μαρκάρει, να βάλει τα πόδια του στη φωτιά, αλλά μόνο για να κάνει πασούλες και να περπατάει. Δεν μπορεί να παίξει στον Παναθηναϊκό έτσι.
Λυπάμαι, γιατί νόμιζα ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό". Αυτό είχε πει ο Αναστασιάδης μετά από ένα ματς του Παναθηναϊκού με την Στουρμ Γκρατς το 2001. Και είχε γίνει χαμός κι άλλες φορές με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Κι όχι μόνο μ' αυτόν.
Ο Αναστασιάδης είναι ένας προπονητής που δεν μασάει τα λόγια του. Η επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα σίγουρα θα αποτελέσει αφορμή για αρκετές συζητήσεις. Βέβαια, ο ΠΑΣ δεν έχει τις μεγάλες φίρμες για να κοντραριστεί μαζί τους ο Αναστασιάδης, όμως είμαστε σίγουροι ότι όλο και κάτι θα βρεθεί για να κλέψει την παράσταση ο Μακεδόνας τεχνικός, που πολλές φορές στις συνεντεύξεις Τύπου δίνει ρεσιτάλ.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: