Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

"Αλήθεια αλλά και ψέμα..."

Τι δήλωσε ο αδερφός και μάνατζερ του Νέρι, Άλεξ Καστίγιο για το ενδιαφέρον της Πουέμπλα.
"Αλήθεια αλλά και ψέμα..."
Ο Άλεξ Καστίγιο μίλησε στην εφημερίδα "Metrosport" και χαρακτήρισε "υπαρκτό" το ενδιαφέρον της μεξικανικής ομάδας, ωστόσο διέψευσε ότι το θέμα είναι τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάστηκε.
"Το ενδιαφέρον της Πουέμπλα είναι υπαρκτό. Όμως έχουν γραφτεί υπερβολές στα δημοσιεύματα από το Μεξικό που έχω διαβάσει, με κυριότερη ότι έχουμε προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις μαζί της και μάλιστα αυτές έχουν ολοκληρωθεί κατά 75%. Είναι ψέματα. Γνωρίζουμε ότι θέλουν τον Νέρι, όμως μέχρις εκεί, τίποτα περισσότερο.
Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να ενημερώσουμε επισήμως τον Άρη για τα όσα μας έχουν μεταφερθεί από την Πουέμπλα, ώστε να γνωρίζουν οι διοικούντες του τα δεδομένα. Υπάρχει μπροστά ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα και το μυαλό του Νέρι είναι μόνο εκεί. Όποια συζήτηση προκύψει θα είναι από την επόμενη βδομάδα".
Ερωτηθείς για το αν οι Μεξικανοί είναι αποφασισμένοι να πληρώσουν όσο όσο για να αποκτήσουν τον Νέρι, ο Άλεξ Καστίγιο απάντησε: "Αν τα χρήματα είχαν μεγάλη σημασία για τον Νέρι, τότε δεν θα έρχονταν ποτέ στον Άρη. Θεωρώ ότι και το περασμένο καλοκαίρι απέδειξε στην πράξη ότι δεν τον ενδιαφέρει πόσα χρήματα θα κερδίζει. Εκτίμησε ότι ο Άρης του άνοιξε την πόρτα για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών και έχει ένα συμβόλαιο το οποίο θέλει να τιμήσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: