Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Σχέδιο σωτηρίας στη Δόξα!!


????? ????ýU????? ??ýu???d??dLS ?? ??BJ

Έχει χαρακτηριστεί αρκετές φορές ως «άνθρωπος των επικίνδυνων αποστολών». Μία τέτοια αναλαμβάνει και τώρα ο Μάκης Κατσαβάκης, που χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της Δόξας Δράμας, μετά τη συμφωνία που επετεύχθη με τον Αθανάσιο Σάμιο το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο Σερραίος προπονητής δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της αποστολής και του και ήδη καταστρώνει σχέδιο σωτηρίας της Δόξας, που μετράει ένα βαθμό σε τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και από πολλούς παρουσιάζεται ως φαβορί για τον υποβιβασμό. Ο Κατσαβάκης, πάντως, φρόντισε από χθες να δώσει την κατάλληλη απάντηση σε όλους αυτούς: «Όποιος βιάζεται να μας καταδικάσει, θα πρέπει να ξέρει ότι δεν πρόκειται να πέσουμε αμαχητί και θα δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους», είπε χαρακτηριστικά. Ο Μάκης Κατσαβάκης έδωσε μια νέα «αύρα» στην προπόνηση, προσπάθησε να περάσει αισιόδοξο μήνυμα και να αλλάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, λέγοντάς τους ότι πρέπει να τα δώσουν όλα στα επόμενα ματς για να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.
Θα γίνουν μεταγραφές, αλλά και… δοκιμές
Ο Κατσαβάκης βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Αθανάσιο Σάμιο, καθώς το σχέδιο σωτηρίας της Δόξας περιλαμβάνει και μεταγραφική ενίσχυση. Σύμφωνα με την άποψη του έμπειρου προπονητή, θα πρέπει να γίνουν τουλάχιστον έξι μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, οι κινήσεις όμως θα πρέπει να γίνουν με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Άλλωστε, η διοίκηση της Δόξας έχει αποδείξει ότι αφενός είναι τυπική σε όλες της τις υποχρεώσεις, αφετέρου ότι δεν προχωράει πιο πέρα από όσο φτάνει το «πάπλωμα». Παράλληλα, θεωρείται βέβαιο ότι στα επόμενα παιχνίδια θα γίνει και αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού, οπότε θα υπάρξουν εκκαθαρίσεις. Επίσης, από βδομάδα είναι πιθανό να ξεκινήσουν και δοκιμές παικτών στο γήπεδο.
Χωρίς τρεις στο Ηράκλειο, συνεργάτης ο Κ. Παπαδόπουλος
Άμεσος συνεργάτης του Μάκη Κατσαβάκη θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, που τον ακολουθεί από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον είχε φυσικά στο πλευρό του και στον Ηρακλή. Οι υπόλοιποι του τεχνικού τιμ παραμένουν κανονικά.
Παράλληλα, σήμερα η αποστολή αναχωρεί (12.30) για το Ηράκλειο, προκειμένου αύριο να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο (17.15), με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Κατσαβάκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπριλάκη, Ψυχογιό και Λίμα Σάντος.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: