Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Τα μέτρα δεν τελείωσαν εδώ!

Μέχρι το 2014 θα υπάρξουν και νέες θυσίες - Όλα ανοιχτά και για την ημερομηνία των εκλογών.
Τα μέτρα δεν τελείωσαν εδώ!
Στη συνέντευξη τύπου ο Λουκάς Παπαδήμος παραδέχτηκε πως όσα συμφωνήθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής δεν θα ισχύουν στην Ελλάδα για τα επόμενα τρία χρόνια που θα είναι σε ισχύ το νέο πρόγραμμα.
Ο Πρωθυπουργός αν και ''σφιγμένος'' εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Ελλάδα μετά την τριετία αυτή, και αφού πετύχει τους στόχους της, θα μπορεί να ακολουθήσει τους νέους αυστηρούς δημοσιονομικούς κανόνες που απαιτούν πλέον οι Ευρωπαίοι.
Όταν ρωτήθηκε ο Πρωθυπουργός για το πως εξελλίσσεται η συμμετοχή των τραπεζών στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI) η απάντηση του ήταν σύντομη, ότι δηλαδή "οι οιωνοί είναι καλοί" χωρίς να επεκταθεί περισσότερο.
Αλλάζει ο χρόνος των εκλογών
Ρητά και κατηγορηματικά ο Λ.Παπαδήμος είπε πως οι εκλογές θα γίνουν αφού η κυβέρνηση του ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις που της έχουν ανατεθεί.Εμφανίστηκε ικανοποιημένος τουλάχιστον για την εως τώρα αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης του.
Αυτά σημαίνουν πάντως πως απομακρύνεται ο Φεβρουάριος ως μήνας τέλεσης των εκλογών.
Έρχονται τα νέα μέτρα
Όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός σε σύντομο χρόνο θα ληφθούν αποφάσεις για νέα μέτρα με χρονικό ορίζοντα το 2012 εως το 2014 και μάλιστα τόνισε πως αυτά θα τα υλοποιήσει η νέα κυβέρνηση.
Σε ερώτηση για το αν το έλλειμμα του 2011 θα καλυφθεί με νέα άμεσα μέτρα, παρενέβη ο Ε.Βενιζέλος που ουσιαστικά έριξε το ''μπαλάκι'' στους πολίτες!
Διαβάστε περισσότερα στο newsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: