Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Το κλάμα του Ανρί! (ΦΩΤΟ)

Ο Τιερί Ανρί δάκρυσε στα αποκαλυπτήρια του του αγάλματός του έξω από το "Έμιρεϊτς", με αφορμή τη συμπλήρωση των 125 χρόνων από την ίδρυση της Άρσεναλ.

Το κλάμα του Ανρί! (ΦΩΤΟ)
Οι Λονδρέζοι αποφάσισαν με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τρεις ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με το κανόνι στο στήθος.
Οι μορφές του καινοτόμου προπονητή Χέρμπερντ Τσάπμαν, ο οποίος εφάρμοσε το περίφημο σύστημα WM και συνέβαλε στην εξέλιξη των τακτικών, του Τόνι Άνταμς και του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, Τιερί Ανρί, κοσμούν πλέον τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου φιλοτεχνημένοι από μπρούτζο!
"Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φαντάστηκα ότι θα έχω ένα άγαλμα σαν αυτό μπροστά στο γήπεδο της ομάδας που αγαπώ και υποστηρίζω. Η στάση του αγάλματος δίνει το τέλειο παράδειγμα για την αγάπη που έχω για τον σύλλογο. Να γονατίζω και πίσω μου να βρίσκεται το Χάιμπουρι και μπροστά μου το Έμιρεϊτς είναι πραγματικά εκπληκτικό. Επίσης πρέπει να ευχαριστήσω τον κόσμο, ήταν πάντα εκπληκτικοί και πάντα προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.
Ξέρω ότι κάποιες φορές αυτό ίσως δεν ήταν αρκετό, αλλά πάντα έδινα τα πάντα στο γήπεδο για εσάς και τον σύλλογο. Είναι λίγο περίεργο να γνωρίζω ότι βρίσκομαι εδώ, με όλους αυτούς τους μεγάλους παίκτες που έχουν περάσει από την Άρσεναλ. Πρέπει να πω ευχαριστώ σε όλους αυτούς, γιατί δεν θα ήμουν σε θέση να γονατίζω μπροστά στο στάδιο χωρίς αυτούς. Επίσης πρέπει να ευχαριστήσω τους φίλους μου...", σε αυτό το σημείο ο Ανρί λύγισε από συγκίνηση και αφού κατάφερε να ανασυγκροτηθεί, συνέχισε:
"Ξέρω ότι κάποια Μέσα με κατηγορούσαν επειδή δεν έδειχνα συναίσθημα. Εδώ είμαστε, δείχνω τώρα συναίσθημα για το σύλλογο που αγαπώ. Ό,τι κι αν κάνω το κάνω με την καρδιά μου, έτσι λειτουργώ. Δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπίσω την πίεση, αλλά από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω την Άρσεναλ για την ευκαιρία που μου έδωσε. Μια φορά Gooner, πάντα Gooner".
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: