Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

"Στην έδρα μας πάντα πρέπει να κερδίζουμε"

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ με αφορμή το ματς με τη Ρούμπιν την Πέμπτη σημείωσε οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να κερδίζει στην Τούμπα.
"Στην έδρα μας πάντα πρέπει να κερδίζουμε"
«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς και τους πήραμε. Ο Ατρόμητος βρίσκεται πάνω από εμάς στη βαθμολογία και πρέπει να αρχίσουμε να κόβουμε βαθμούς από τους αντιπάλους που είναι πάνω από εμάς».

Στη συνέχεια ο Ουρουγουανός μέσος του ΠΑΟΚ υπογράμμισε ότι «δεν πιστεύω ότι θεωρήσαμε ότι κρίθηκε το παιχνίδι μετά το 2-0. Απλά ο Ατρόμητος είχε την τύχη να βάλει ένα γκολ έξω από την περιοχή, όμως εμείς ήμασταν αυτοί που πιέζαμε για το τρίτο γκολ και ευτυχώς το πετύχαμε».
Σε ερώτηση για το προσεχές παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν, είπε: «Δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί και την Πέμπτη, στο ματς με τη ρώσικη ομάδα. Στην έδρα μας πρέπει πάντα να κερδίζουμε».
Τέλος για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ δήλωσε ότι «πολλές ομάδες αποκλείστηκαν από Τσάμπιονς Λιγκ, όμως εμείς πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι, παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: