Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Η "χρυσή" ευκαιρία της ΑΕΚ για την εύρεση επενδυτή!!

Με το σπαθί τους οι παίκτες πέτυχαν αυτό στο οποίο αστόχησε (παταγωδώς) η διοίκηση από το Μάιο και μετά.
Η "χρυσή" ευκαιρία της ΑΕΚ για την εύρεση επενδυτή
Γράφει ο Γιάννης Νικολακάκης.
Τότε, που, με terminus post quem τη συνέντευξη Τύπου την οποία είχε παραχωρήσει ο Σταύρος Αδαμίδης (με την περιβόητη ατάκα «διατάξετε με τι ΑΕΚ θέλετε»), αλλά και με τα συνεχόμενα καλέσματα στον κόσμου, δεν πέτυχε να μιλήσει στη συνείδηση του ΑΕΚτσή.
Να τον πείσει δηλαδή ότι η πολιτική που ακολουθεί –παρά τις αγαθές προθέσεις του– ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Αντ’ αυτού λοιπόν οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου, με τον ιδρώτα τους μέσα στην αγωνιστικό χώρο, ήταν αυτοί που του κίνησαν το ενδιαφέρον. Για να ξανασηκωθεί από τον καναπέ, αλλά και να ανάγει την επίσκεψη στο ΟΑΚΑ όχι σε αγγαρεία, αλλά σε γιορτή.
Τη δίψα και την αδημονία για το σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να την ξαναβρεί κάποιος θα πρέπει να γυρίσει το χρόνο πίσω. Δίνεται έτσι μια χρυσή ευκαιρία στην ΑΕΚ να ξανακερδίσει τον κόσμο της, να τον «φτιάξει», ούτως ώστε αυτός να αποτελέσει τον… επενδυτή που ψάχνει εναγωνίως τους τελευταίους μήνες. Ενας επενδυτής ο οποίος δεν χρειάζεται ούτε τσεκάρισμα ούτε ανταλλαγή εγγράφων ούτε τίποτα.
Και το κυριότερο, το deal μπορεί να κλείσει μέσα σε 90 λεπτά. Γιατί ενδεχόμενη πειστική εμφάνιση και νίκη στο σημερινό αγώνα θα κάνει αυτούς που θα πάνε στο γήπεδο να τον επαναλάβουν και την επόμενη φορά. Ανεξαρτήτως του ονόματος του αντιπάλου, ανεξαρτήτως του ότι την ίδια μέρα παίζουν Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: