Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ευχαριστημένος από νίκη και από Ίβιτς, "Σάλπι"

Ο Λάσλο Μπόλονι έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ αλλά και από τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος έσφιξε τα δόντια για να αγωνιστεί και από την παρουσία του Ίβιτς στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε
Ευχαριστημένος από νίκη και από Ίβιτς, "Σάλπι"
"Η γνώμη μου είναι ότι κάναμε ένα πολύ δυνατό πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε υεκαιρίες και σκοράραμε δύο φορές. Πήγαμε στο ημίχρονο με ένα 2-0. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ ποιοτική μεσαία γραμμή και γρήγορους παίκτες στην αντεπίθεση".
Και πρόσθεσε ότι: "Δεν έκανε πολλές φάσεις για να μειώσει, βέβαια σε μια από τις λίγες κατάφερε να σκοράρει. Είναι πολύ σημαντική νίκη, είμαι πολύ χαρούμενος από την προσπάθεια του Σαλπιγγίδη που έπαιξε με πόνο αλλά και από τον Ιβιτς που είχε καιρό να πάρει χρόνο συμμετοχής και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο".

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μπόλονι:
“Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί έχει αρκετό καιρό που δεν καταφέρνουμε να συγκεντρώσουμε νίκες, ιδίως στην Τούμπα. Παίξαμε εναντίον μία πραγματικά καλής ομάδας, με τεχνική στο χώρο του κέντρου, με ταχύτητα και δυνατούς επιθετικούς και με παίκτες που έχουν ταλέντο. Είναι μία ομάδα που μου αρέσει ο Ατρόμητος.
Η κυριαρχία μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν σημαντική και το 2-0, παρόλο που προήλθε από στημένες φάσεις, ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές καλές ευκαιρίες. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε 5-6 καλά σουτ, είδα καλή παρουσία των επιθετικών, αλλά δυστυχώς στην τελική ενέργεια δεν καταφέραμε να σκοράρουμε παρά μόνο στο τέλος. Με το 2-0 ξέραμε ότι ο Ατρόμητος θα ρίσκαρε στο δεύτερο μέρος. Με την ποιότητά του ο Ατρόμητος έκανε κάποια πράγματα. Εμείς καταναλώσαμε πολύ ενέργεια στο πρώτο μέρος και εν μέρει το πληρώσαμε στο δεύτερο. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.
Σήμερα είμαι χαρούμενος για τη νίκη, για το γκολ του Κλάους, για την επιστροφή του Λίνο, χωρίς να ξεχνάμε το Σταφυλλίδη, εγώ δεν θα το ξεχάσω. Σημαντικό ήταν ότι ο Ίβιτς έπαιξε όπως έπρεπε και βοήθησε. Στα αποδυτήρια μετά το ματς, είδα τον Σαλπιγγίδη να χαμογελάει και αυτό είναι σημαντικό επειδή συμβαίνει πρώτη φορά”, τόνισε ο Ρουμάνος στέλνοντας το δικό του μήνυμα με την τελευταία του τοποθέτηση.
Για τη χαλάρωση του δεύτερου μέρους: “Νομίζω ότι το πραγματικό πρόβλημα ήταν η πίεση. Δεν υπάρχει ματς που να το αντιμετωπίσουμε χωρίς πίεση, ούτε καν τον αγώνα με τον Ατρόμητο από τη στιγμή που κερδίζαμε με 2-0. Είναι ψυχολογικό να χαλαρώνουν οι παίκτες και να προσπαθούν να κάνουν το κάτι παραπάνω, όπως συνέβη με τον Λάζαρ και τον Βιεϊρίνια, που έκαναν αχρείαστα πράγματα. Δεν μου αρέσουν αυτές οι ενέργειες ακόμη και όταν ο αγώνας είναι 5-0”.
Για το καλό διάστημα του ΠΑΟΚ: “Πραγματικά πιστεύω ότι στο σημερινό παιχνίδι και για περισσότερα λεπτά θα μπορούσασμε να έχουμε αυτή την απόδοση. Με το ποσοστό κυριαρχίας που είχαμε, ακόμη και η Ρεάλ να είμασταν θα το πληρώναμε, με την κούραση. Μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερα τέτοια διαστήματα”.
Για τις δυσκολίες που φέρνει στον ΠΑΟΚ ο συνδυασμός διαρκών ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων: “Είναι δύκολο. Για παράδειγμα, μου άρεσει πολύ ο Γκαρσία, είναι το μυαλό της ομάδας, αλλά η επανάκαμψή του είναι πιο αργή από του Σταφυλίδη. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι σημαντικά, αλλά πρέπει να ξοδέψουμε πολύ ενέργεια και είναι δύσκολη η αποκατάσταση. Επομένως, μάλλον συμφωνώ με αυτό που είπε ο Ρέντναπ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: