Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Φέργκιουσον: «Δύσκολα θα αποκτηθεί κάποιος»


Φέργκιουσον: «Δύσκολα θα αποκτηθεί κάποιος»
Την απροθυμία του να πραγματοποιεί χειμερινές μεταγραφές εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο τραυματισμός του Νεμάνια Βίντιτς που προστέθηκε στους πολλούς που ταλαιπωρούν φέτος το ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων» δεν έπεισε τον Σκωτσέζο τεχνικό να αλλάξει απόφαση.

Η Γιουνάιτεντ έχει χάσει από την αρχή της σεζόν όλο σχεδόν το ρόστερ της από μία εβδομάδα μέχρι ένα χρόνο (το αποκορύφωμα του Βίντιτς). Το κεντρικό δίδυμο στον άξονα έχει τεθεί νοκ άουτ για αρκετούς μήνες ο καθένας, στην επίθεση τραυματίες είναι ο Μπερμπάτοφ, ο Ερνάντες και ο Όυεν, στην άμυνα ο Βίντιτς δεν υπολογίζεται πλέον κι όμως ο Φέργκιουσον επιμένει στη στάση του εξηγώντας του λόγους:

«Είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθεί παίκτης τον Ιανουάριο. Δεν γίνεται να αγοράσεις κάποιον για να γεμίσει το ρόστερ. Πρέπει το κάθε απόκτημα να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όλα τα χρόνια μου στο σύλλογο μπορεί να έχουμε κάνει μόλις 4 ή 5 καλές μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα όταν επιχειρείς να το κάνεις».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: