Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Πρέπει να δώσει για να πάρει!!

"Πράσινο" Μαυροφρύδη για μεταγραφές, μόνο αν βρεθούν χρήματα από αποδεσμεύσεις και πωλήσεις παικτών.
Πρέπει να δώσει για να πάρει
"Καμπανάκι" εν όψει αδειοδότησης από την UEFA, έκρουσε ο Άλκης Μαυροφρύδης στη διάρκεια άτυπου διοικητικού συμβουλίου που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/12) στην Τούμπα. Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ανέλυσε το "σφιχτό" οικονομικό πλάνο που είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει η ΠΑΕ, αν θέλει να ακολουθήσει αυτά που επιττάσσει η UEFA.
Ακόμη, ενημέρωσε τα στελέχη της διοίκησης για όσα αναφέρονται στο πόρισμα του ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή που όρισε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ. τα στελέχη της διοίκησης, με επικεφαλής τον Θόδωρο Ζαγοράκη χάραξαν τις γραμμές πάνω στις οποίες θα στηριχθεί η συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ πιθανόν, την ερχόμενη Τρίτη (13/12), χωρίς ακόμη αυτό να είναι βέβαιο. Αν αυτό συμβεί, τότε η ενημέρωση για το αγωνιστικό τμήμα από τους Βρύζα-Κωνσταντινίδη θα γίνει σε άλλο χρονικό διάστημα, λίγο πριν τις γιορτές.
Ζητείται χρήμα μέσω αποδεμσεύσεων ή πωλήσεων
Βάσει της ενημέρωσης του κ. Μαυροφρύδη, ο ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να κάνει μεταγραφές το Γενάρη, μόνο αν βρει ρευστό. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με αποδεσμεύσεις και πωλήσεις παικτών. Αυτό ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που είχαν Ζαγοράκης, Βρύζας και Κωνσταντινίδης με τον Λάσλο Μπόλονι, λίγο πριν την προπόνηση. Τονίστηκε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνουν μεταγραφές αν πρώτα δεν αποχωρήσουν ορισμένα από τα "βαριά" συμβόλαια της ομάδας. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε με αποδέσμευση παικτών που δεν είναι στα πλάνα του Μπόλονι ή εμφανίζουν τάσεις φυγής (π.χ. Σπαντάσιο), είτε ακόμη και με πώληση ενός ή περισσοτέρων παικτών. Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθαρίστηκε ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει έχοντας το αγωνιστικό του μπάτζετ στα τωρινά επίπεδα.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: