Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

"Εγώ βάζω άλλους παίκτες"!

Αφοπλιστική η απάντηση του Πρόμπιερζ όταν τον ρώτησαν για το γεγονός ότι ο Σάκης Τσιώλης ...ξέρει τον Άρη. "Τώρα παίζουν πολλοί παίκτες που δεν αγωνίζονταν όταν ήταν ο προπονητής αυτός στην ομάδα", είπε!
"Εγώ βάζω άλλους παίκτες"!
Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:
"Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Για παράδειγμα στο Τσάμπιονς Λιγκ είδατε τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να χάνει μέσα στη Βασιλεία, κάτι που κανείς αρχικά δεν θα το πίστευε. Γι' αυτό το ποδόσφαιρο είναι ωραίο, διότι κρύβει πολλές εκπλήξεις.
Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε, ανεβάζοντας την απόδοσή μας και παίζοντας καλύτερα".
Ο Πολωνός μίλησε και για:
Την παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Αστέρα: "Είναι δύσκολο να έχω κάποια άποψη γιατί δεν τον ξέρω προσωπικά. Ούτως ή άλλως, τώρα παίζουν πολλοί παίκτες που δεν αγωνίζονταν όταν ήταν ο προπονητής αυτός στην ομάδα. Αυτό που ελπίζω, είναι να παίξουμε, όπως εγώ θέλω μέσα στο γήπεδο, χωρίς να κοιτάω τι θα κάνει ο αντίπαλος προπονητής".
Το κίνητρο των ποδοσφαιριστών που δεν έπαιζαν επί Τσιώλη για να αποδείξουν πράγματα: "Θα πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους. Πάντως αυτοί που θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα, είναι βασικό να τα δώσουν όλα, πρώτα για τους ίδιους και μετά για την ομάδα".
Το βαρύ πρόγραμμα του Άρη: "Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο από δω και στο εξής, ειδικά όταν δεν δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ένα παιχνίδι που το θεωρούμε εύκολο, μπορεί να γίνει δύσκολο".
Αν είναι έτοιμος για την εθνική Πολωνίας: "Αυτή τη στιγμή εργάζομαι στον Άρη και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Άρη. Αυτό μ` ενδιαφέρει, όλα τ' άλλα δεν με αφορούν αυτή τη στιγμή".
Αν θα δώσει το καλοκαίρι το παρών στο Euro 2012: "Θα είμαι στο Euro, γιατί διεξάγεται στη Πολωνία. Θα είμαι, λοιπόν, εκεί!".
Τον όμιλο Ελλάδας, Πολωνίας, Τσεχίας και Ρωσίας: "Είναι ένα γκρουπ στο οποίο θεωρούν όλοι ότι είναι ευχαριστημένοι από την κλήρωση, αλλά μετά τα πρώτα παιχνίδια, δύο ομάδες θα μείνουν απογοητευμένες. Όλοι πιστεύουν ότι το γκρουπ είναι σχετικά εύκολο, όμως κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι για παράδειγμα το γκρουπ της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας. Διότι αν βγει κάποιος έξω, όλοι θα πουν `εντάξει, ήταν δύσκολο γκρουπ`, ενώ όποιος αποκλειστεί από τον άλλο όμιλο, θα θεωρηθεί η πιο αποτυχημένη ομάδα της διοργάνωσης. Και επιπλέον οι ομάδες που θα προκριθούν απ΄ αυτόν τον όμιλο, θα βρουν απέναντί τους πιο δύσκολους αντιπάλους. Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, η διοργάνωση θα κρύβει πολλές εκπλήξεις".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: