Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

"Τρένο" ο Κολοσσός!

Ο Κολοσσός Ρόδου πέρασε και από την απόρθητη-μέχρι σήμερα-έδρα του Ηλυσιακού (76-70) και συνεχίζει να κάνει… πορεία πρωταθλητισμού.
"Τρένο" ο Κολοσσός!
Η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά έγινε η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα που πέρασε από την έδρα του Ηλυσιακού, ο οποίος είχε 3-0 μέχρι σήμερα. Πλέον, οι Ροδίτες σταθεροποιούνται στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος έχοντας φτάσει στο 6-1. Ο Ρούμπεν Μπόικιν ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Έχει ποιοτικότερο και πιο βαθύ ρόστερ. Έχει βρει ρυθμό από την αρχή του πρωταθλήματος και λόγω ορισμένων έμπειρων παικτών που έχει στο ρόστερ, ξέρει πως πρέπει να αντιδράει όταν δυσκολεύει ένα ματς.
ΜVP: Ο Ρούμπεν Μπόικιν. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν για ακόμη ένα ματς εξαιρετικός και βοήθησε, όχι μόνο στην επίθεση που το συνηθίζει, αλλά σε όλους τους τομείς. Μάζεψε ριμπάουντ, έπαιξε σπουδαίες άμυνες και φυσικά από τη μέση και μπροστά ήταν… on fire.
ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Ντι Τζέι Τόμπσον. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ του Ηλυσιακού ήταν ο χειρότερος του γηπέδου και έτσι οι γηπεδούχοι δεν είχαν… καθαρό μυαλό και πόντους από τη θέση του πλέι μέικερ και έναν παίκτη στον οποίο στηρίζουν πολλά. Παρόλα αυτά έμεινε στο παρκέ για 34 λεπτά.
ΚΕΥ POINT: Το ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου. Εκεί που ο Ηλυσιακός πέρασε μπροστά, αλλά ο Κολοσσός με τον Χόπσον και τον Μπόικιν να αναλαμβάνουν δράση, τελείωσε το παιχνίδι.
ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι με δύο ομάδες που παίζουν πρώτα… για το θέαμα και μετά για το αποτέλεσμα. Οπότε οι περίπου 500 φίλοι του μπάσκετ που βρέθηκαν στα Ιλίσια, απόλαυσαν και με το παραπάνω το ματς.
Δεκάλεπτα: 15-22, 32-43, 54-56, 70-76
Ηλυσιακός (Φλεβαράκης): Σπανός, Ματαλόν, Παπανικολόπουλος 2, Τόντιτς 8 (1τριπ, 4ριμπ), Νάνα 3, Χατζής 2, Αποστολίδης 18 (2), Τόμπσον 5 (1), Χολ 18 (4ριμπ), Κασελάκης 14 (4ριμπ).
Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 6 (2), Χάτεν 14 (1τριπ, 3ασ), Πάνος 5, Ασημακόπουλος 2, Μπόικιν 16 (2τριπ, 9ριμπ), Χαρίσης 3 (1), Τσάμης 9 (1), Χόπσον 18 (2τριπ, 6λαθ).
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: