Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Και πάλι καλά…!!


Και πάλι καλά…
Μπορεί η Ξάνθη να ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό, όμως οι Βοιωτοί «τσίμπησαν» τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Πηγάδια και δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο πως δεν θα… παραδοθούν εύκολα. Ο Βασιλείου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενος και ο Μαρκόφσκι διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Σταμάτησε το σερί της Ξάνθης, η οποία μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες.



Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας. Η Ξάνθη, με τον αέρα των τεσσάρων νικών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει το παιχνίδι, και μάλλον περίμενε πιο παθητικό τον Λεβαδειακό, απ’ ότι εκείνος ήταν στην πραγματικότητα.

Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» μπήκαν στην αναμέτρηση αποφασισμένοι να κάνουν την ζημιά και να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν. Μάλιστα θα μπορούσαν να βρεθούν στη θέση του οδηγού, αλλά ο Βασιλείου δεν ήταν εύστοχος όταν χρειάστηκε. Οι Ακρίτες με την σειρά τους ανέβασαν στην συνέχεια και με κύριους εκφραστές τους Βλαχοδήμο και Μαρκόφσκι προσπάθησαν να φτάσουν στα καρέ του Κυριακίδη. Η λήξη του πρώτου μέρους όμως βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε αρκετά. Η Ξάνθη ανέβασε την πίεσή της πιο ψηλά προς την εστία της ομάδας του Παράσχου, η οποία κλείστηκε στα καρέ της αλλά με τον κινητικότατο Κοιλιάρα προσπαθούσε να φύγει στην κόντρα. Σε μια από αυτές, και ενώ η Ξάνθη είχε εγκατασταθεί στα καρέ του Λεβαδειακού, ο Κοιλιάρας έκανε μια πολύ όμορφη κούρσα, βρήκε τον Βασιλείου και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ και πάγωσε το γήπεδο της Ξάνθης.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη όλου του παιχνιδιού. Η Ξάνθη συνέχιζε να πιέζει και στο μοναδικό κενό που βρήκε στην άμυνα του Λεβαδειακού, μπήκε από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα και ο Μαρκόφσκι σε κενή εστία έφερε το παιχνίδι στα ίσια, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν είχαν κάποιο άλλο γεγονός και ο Λεβαδειακός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ από την άλλη πλευρά σταμάτησε το σερί της Ξάνθης, η οποία μετρούσε τέσσερις νίκες.



Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Βασιλακάκης (71’ Νταρμπιόν), Ντάνι, Βλαχοδήμος, Μάνταλος (53’ Μαρσελίνο), Πόι (64’ Σουάνης), Μαρκόφσκι.

Στον πάγκο οι: Λυμπερόπουλος, Ντίκα, Φλίσκας, Στάσιακ.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Λισγάρας, Μελισσάς, Ζησόπουλος (92’ Μαχαίρας), Κόρμπος, Φαβάλι, Κουτσόπουλος (42’ Ζουρούδης), Κοιλιάρας (77' Σάντεζ), Βασιλείου.

Στον πάγκοι οι: Στρατηλάτης, Ιωάννου, Βιάνα, Ναπολεόνι.

Διαιτητής: Κουκουλάκης
Βοηθοί: Σαραϊδάρης, Σωτηρόπουλος


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: