Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Στο +17 από τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός!

Αυτή θα έπρεπε να ήταν η διαφορά των δύο ομάδων σύμφωνα με την εφημερίδα "Stadio", συμφερόντων Μαρινάκη, η οποία διανέμεται στο "Καραϊσκάκη" σε κάθε αγώνα του Ολυμπιακού.
Στο +17 από τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός!
Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές μέσω κύκλων ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν. Tόσο για δικά του παιχνίδια, όσο και για ματς που θεωρεί ότι ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκός. Η εφημερίδα «Stadio», λοιπόν, η οποία ως γνωστόν αποτυπώνει τις θέσεις της ερυθρόλευκης διοίκησης, συγκέντρωσε όλα αυτά τα παράπονα σε μία σελίδα και έβγαλε το τελικό πόρισμα.
Σύμφωνα, λοιπόν με το ρεπορτάζ της τελευταίας έκδοσης της εν λόγω εφημερίδας (σελ. 15) με τίτλο "Πράσινες αβάντες και κόκκινα εμπόδια", οι διαιτητές έχουν στερήσει εννέα βαθμούς από τους πρωταθλητές Ελλάδας σε αυτές τις πρώτες 11 αγωνιστικές και ταυτόχρονα έχουν «δωρίσει» δέκα βαθμούς στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό.
Οι Πειραιώτες, όπως τονίζει το «Stadio», έχασαν λόγω διαιτητικών σφαλμάτων από δύο βαθμούς στα ματς με ΑΕΚ (6η αγωνιστική), ΟΦΗ (8ηαγωνιστική), και Παναθηναϊκό (10η αγωνιστική), και ολόκληρο το τρίποντο στην ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Κυριακή, αφού δεν τους δόθηκαν τρία πέναλτι! Άδικες αποφάσεις για τον Ολυμπιακό αναφέρονται και στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ (5η αγωνιστική) και Άρη (9η αγωνιστική), τα οποία πάντως κερδήθηκαν από τους ερυθρόλευκους.
Όσο για τον Παναθηναϊκό; Του έχουν χαριστεί σύνολο 10 βαθμοί, σύμφωνα με την εφημερίδα. Χωρίς να διευκρινίζεται ο ακριβής τρόπος μέτρησης, καταγράφονται υπέρ του Παναθηναϊκού υποδείξεις στα ματς με Κέρκυρα (1η αγωνιστική), Ξάνθη (6η αγωνιστική), ΠΑΟΚ (8η αγωνιστική), ΑΕΚ (9η αγωνιστική) και ΟΦΗ (11η αγωνιστική). Εντύπωση προκαλεί, πάντως, ότι από παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε, απουσιάζει το ντέρμπι του "Καραϊσκάκη", το οποίο περιλαμβάνεται σε αυτά που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός…
Ώρα για τη σούμα. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός με 23 βαθμούς σε εννέα ματς, προηγείται κατά δύο του Ολυμπιακού, που έχει 21 σε δέκα αγώνες. Συμφωνά με τα όσα «καταγγέλλει» η εφημερίδα "Stadio" οι πράσινοι θα έπρεπε να έχουν εννέα λιγότερους, δηλαδή 14, ενώ οι ερυθρόλευκοι δέκα περισσότερους δηλαδή 31. Άρα μιλάμε για μια βαθμολογία που βρίσκει τον Ολυμπιακό πρώτο με διαφορά με 17 ολόκληρων βαθμών από τον μεγάλο αντίπαλό του!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: