Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Πληρωμές και γήπεδο οι πρώτες κινήσεις!!

Στην αυριανή, κρίσιμη, Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να δώσει το «παρών» ο εκπρόσωπος του υποψήφιου ιδιοκτήτη, ο οποίος θα κάνει επισήμως γνωστές τις προθέσεις του «αφεντικού» του.
Πληρωμές και γήπεδο οι πρώτες κινήσεις
Εκεί αναμένεται να δώσει το... στίγμα για τις πρώτες κινήσεις που θα γίνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο πράγματα είναι αυτά που θα κάνει άμεσα. Αρχικά θα δώσει ένα σεβαστό ποσό, προκειμένου να μπουν χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών και εν συνεχεία θα ασχοληθεί με το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, για το οποίο έχει πάρει διαβεβαιώσεις ότι μπορεί να γίνει.
Ο υποψήφιος ιδιοκτήτης γνωρίζει την οικονομική κατάσταση της εταιρίας και τα προβλήματα που υπάρχουν, κυρίως με τους ποδοσφαιριστές και για αυτό είναι διατεθειμένος να πληρώσει ένα μεγάλο μέρος των οφειλών τους, ενώ η εξόφληση τους θα έρθει με την υπογραφή του μνημονίου. Όσον αφορά το θέμα του γηπέδου, είναι γνώστης των προσπαθειών που έχουν γίνει μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει, θεωρεί ότι η επένδυση αυτή μπορεί να αποφέρει κέρδος. Για αυτό άλλωστε ψάχτηκε αρκετά πριν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του και αφού ενημερώθηκε πως το γήπεδο μπορεί να γίνει, τότε προχώρησε στο επόμενο βήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: