Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Το μεθύσι πρόκρισης από μια μαγική βραδιά!!

Μια μεγάλη μέρα για τον ΠΑΟΚ! Το μεθύσι πρόκρισης μετά απ΄ αυτή την συγκλονιστική εμφάνιση στο Λονδίνο θα κρατήσει κι άλλες μέρες στην Θεσσαλονίκη, αφού ο Δικέφαλος έγραψε ιστορία με έναν μοναδικό τρόπο.
Το μεθύσι πρόκρισης από μια μαγική βραδιά!
Απέναντι σε μια ομαδάρα, σαν την Τότεναμ, που είναι 3η στην βαθμολογία της Premier League, ο Δικέφαλος έδωσε και την ψυχή του. Πραγματικά, αυτή την πρόκριση θα την θυμούνται για χρόνια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Κι όχι μόνο αυτοί!

Εδώ δεν λέμε για ένα απλό διπλό. Λέμε για ένα παιχνίδι που έσπαγε καρδιές και καθήλωνε. Ο Δικέφαλος αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με τα δυο γρήγορα γκολ - καρμπόν από το γλυκό πόδι του Γεωργιάδη και με εκτελεστές Σάλπι, Αθανασιάδη, όμως η άδικη αποβολή - πέναλτι ήρθε να κάνει το β’ ημίχρονο συναρπαστικό.

Το ματς θύμισε παλιές εποχές. Ο ΠΑΟΚ να αμύνεται με νύχια και με δόντια, η Τότεναμ να επιτίθεται κατά κύματα. Οι μονομαχίες συγκλονιστικές, η φάση με τον τραυματισμό του Κοντρέρας ήταν ο ορισμός της υπερπροσπάθειας και γενικά όποιος είδε το ματς, το απόλαυσε, ό,τι ομάδα κι αν υποστηρίζει στην Ελλάδα.

Ο Δικέφαλος έκανε το ματς της ...ιστορίας του κι έφυγε με ένα τεράστιο διπλό. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προκρίνεται από τους ομίλους του Europa League και αυτό είναι κάτι σημαντικό. Ψηλώνει στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ με τέτοιες προκρίσεις και τέτοιες εμφανίσεις.

Ο Μπόλονι αυτή τη φορά έδωσε ρεσιτάλ, όλοι οι παίκτες έπαιξαν με το 110%, οι οπαδοί του Δικεφάλου στο γήπεδο έκλεψαν την παράσταση. Ήταν μια μαγική βραδιά, πράγματι.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε μια τεράστια χαρά στον κόσμο του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ και στο παρελθόν έχει κάνει τρομερά αποτελέσματα. Κι αυτό που απομένει είναι πλέον να ανεβάσει στροφές και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού έχει μείνει κάπως πίσω στην βαθμολογία. Το πιθανότερο είναι αυτό το διπλό στο Λονδίνο να αποτελέσει το έναυσμα για την αντεπίθεση και στο πρωτάθλημα.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: