Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Άστραψε και βρόντηξε!!

Πλέον μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο τον γνώρισαν και από την… ανάποδη και η αιτία δεν ήταν τόσο η ήττα, όσο η συμπεριφορά συγκεκριμένων παικτών.

Άστραψε και βρόντηξε!
Την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες του ΑΡΗ γνώρισαν από την… καλή τον Μίχαλ Πρόμπιερζ. Μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ έγιναν ένα μέσα στα αποδυτήρια και πανηγύρισαν όλοι μαζί την επιτυχία.
Πλέον μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο τον γνώρισαν και από την… ανάποδη και η αιτία δεν ήταν τόσο η ήττα όσο η συμπεριφορά συγκεκριμένων παικτών.
Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μετά την απογευματινή προπόνηση της ομάδας μάζεψε τους παίκτες του στο ξενοδοχείο προκειμένου να αναλύσουν στο βίντεο τα λάθη που έγιναν στον αγώνα της Κυριακής.
Στην κυριολεξία ο Πολωνός άστραψε και βρόντηξε λέγοντας προς τους ποδοσφαιριστές του όσα αυτές τις ημέρες συζητούν και θα ήθελαν να τους πουν και οι φίλαθλοι της ομάδας.
Στιγμάτισε συμπεριφορές υβριστικές ενός παίκτη προς τους συμπαίκτες του, τόνισε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί ανεξάρτητα από ονόματα αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές κατά την διάρκεια του αγώνα που εκθέτουν και την εικόνα της ομάδας, κατέγραψε τα λάθη επί λαθών σε όλες τις γραμμές.
Στάθηκε ιδιαίτερα (πέρα από τα ζητήματα συμπεριφοράς για τα οποία ήταν κάτι παραπάνω από οξύς) στο γεγονός ότι υπάρχει τεράστια καθυστέρηση στην μεταφορά της μπάλας από τα αμυντικά χαφ στην επίθεση, επεσήμανε τις συνεχείς και περιττές τρίπλες από παίκτες σε όλες τις γραμμές.
Τόνισε ότι ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναικό το οποίο πρέπει να κερδίσει, αλλά παράλληλα επεσήμανε ότι κανένας παίκτης δεν βρίσκεται πάνω από το σύνολο κι πως αυτό θα το διαπιστώσουν όλοι από τις επιλογές του αρχής γενομένης από τον αγώνα με τους πράσινους.
Από ότι φαίνεται ο Πολωνός τεχνικός είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε καμία των περιπτώσεων φαινόμενα απειθαρχίας μέσα στην ομάδα γιατί ξέρει καλά ότι αυτό θα σημαίνει και την δική του αποτυχία.
Σημείωσε ότι θα παίζουν όσοι προσπαθούν περισσότερο κι ας προέρχονται κι από την Κ17!
Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί σε ποιους παίκτες επικεντρώθηκε ο Πρόμπιερζ ( δεν έχει σημασία η αναφορά των ονομάτων για την δημιουργία εντυπώσεων, αλλά έχει ουσία ότι ο Πολωνός δεν αναφέρθηκε μόνο σε 1-2 παίκτες που όλοι σκέφτονται)και πως ταυτόχρονα ήθελε να στείλει ένα δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση σε σχέση με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας εντός κι εκτός αποδυτηρίων.
Δεν μπορούμε παρά να αναμένουμε τα αποτελέσματα. Κι από αυτά θα κριθεί αν ο Πολωνός τεχνικός καταφέρει να λύσει το τεράστιο πρόβλημα με την πειθαρχία εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Κάτι που κανένας προπονητής δεν έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια, αλλά ο Πρόμπιερζ πιστεύει ότι θα το πετύχει...
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: