Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

"Nα καταλάβουν από το 1` πως ήρθαν για να χάσουν"!

Ο Νίκος Λαζαρίδης σε δηλώσεις του στον "Aris FM" για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό σημείωσε πως "πρέπει να δώσουμε στον Παναθηναϊκό να καταλάβει από το πρώτο κιόλας λεπτό πως ήρθε για να χάσει"!
"Nα καταλάβουν από το 1` πως ήρθαν για να χάσουν"!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την προετοιμασία: «Γίνονται προπονήσεις με ουσία. Κουραστικές μεν αλλά είχαν ένα στόχο. Προπονήσεις που σε προετοιμάζουν να κερδίσεις πάση θυσία. Το να κάνεις προπόνηση και την Κυριακή να μην κερδίζεις δεν έχει νόημα. Το θέμα είναι κατακτήσεις τους τρεις βαθμούς».
Για τις στιγμές δόξας στη Μαδρίτη: «Είναι μια ιστορική ημερομηνία για την ομάδα. Η μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο την περσινή σεζόν και η πρόκριση στους 32 του Europa League. Φέτος η ομάδα δεν είναι τόσο καλή όσο θα έπρεπε και έχει τις δυνατότητες. Πρέπει να ‘ξυπνήσει’ κάποια στιγμή και να κάνει νίκες να κάνει την υπέρβαση για να φτάσει στο σημείο που πρέπει να είναι. Γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις και πρέπει να βγει.
Θα μου μείνει αξέχαστη εκείνη η βραδιά. Το γκολ που πέτυχα και η χαρά που έδωσα στον κόσμο ήταν πολύ σημαντική για μένα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κάνουμε περήφανο τον κόσμο . Είναι στιγμή που θα μου μείνει αξέχαστη για μία ζωή».
Για τα γκολ που έχει πετύχει: «Η τύχη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Πιστεύω ότι υπάρχει το ένστικτο του γκολ. Να διαβάσεις τη φάση, που θα πάει η μπάλα και να πετύχεις το γκολ. Όταν είσαι αμυντικός είναι πιο δύσκολο καθώς ανεβαίνεις μόνο σε στημένες φάσεις. Στην Ατλέτικο ήταν πολύ περίεργη φάση. Έγιναν σουτ, κόντρες, αναμπουμπούλες και ήρθε η μπάλα σε εμένα».
Για το γεγονός ότι η τύχη γύρισε φέτος την πλάτη στον ΑΡΗ: «Βλέπουμε φέτος ότι υπάρχει μία γκαντεμιά στην ομάδα. Αν δούμε ένα ένα τα παιχνίδια ο ΑΡΗΣ σε λεπτομέρειες δεν κατάφερε να κερδίσει. Κ αι στα Γιάννινα και στον Ατρόμητο εμείς κάναμε πρώτοι τις ευκαιρίες ή με τον Εργοτέλη.
Δε μπορούμε όμως να τα ρίξουμε όλα στην τύχη. Και εμείς αγωνιστικά πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε καλούς παίκτες και καλό υλικό. Πρέπει να κάνουμε μία καλύτερη προσπάθεια να δουλεύουμε για την ομάδα να ανέβει στη βαθμολογία και ο μεγαλύτερος στόχος στην ομάδα είναι να ανέβει πολύ ψηλά και να κυνηγήσει το κύπελλο».
Για τη μίνι παράδοση εκτός έδρας με τον Πανθρακικό, ενόψει κυπέλλου: «Μικρή σημασία έχει. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εμείς έχουμε μείνει πολύ πίσω πρέπει να φέρουμε νίκες».
Καταλήγοντας αναφέρθηκε στον αγώνα της Κυριακής: «Ο Παναθηναϊκός παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο, ότι κάνει στον αγωνιστικό χώρο του βγαίνει, σε όλα τα παιχνίδια έχει κάνει γκολ. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα. Πρέπει να δώσουμε στον Παναθηναϊκό να καταλάβει από το πρώτο κιόλας λεπτό πως ήρθε για να χάσει. Και εμείς στεναχωριόμαστε γιατί κάνουμε τον κόσμο να στεναχωριέται. Η ομάδα με τον καινούργιο προπονητή και την καινούργια φιλοσοφία θα φέρει τα αποτελέσματα.
Πιστεύουμε σε αυτή τη νίκη . Πρέπει να πάρουμε αυτή τη νίκη. Η ομάδα πρέπει να κάνει το ‘μπαμ’ . Δεν έχει σημασία να κερδίζεις τη μία Κυριακή και την άλλη να χάνεις. Σημαντικό είναι να κάνεις ένα σερί νικών ώστε η ομάδα να ανέβει βαθμολογικά κι ψυχολογικά».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: