Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Το "καυτό" ζευγάρι της Serie A!



Το σούσουρο στα δημοσιογραφικά γραφεία για τη φημολογούμενη σχέση του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ και της Μελίσα Σάτα αποδείχτηκε τελικά δικαιολογημένο...

Και αυτό γιατί μετά από ένα μακρύ διάστημα κουτσομπολιών, το πανέμορφο μοντέλο και επί σειρά ετών σύντροφος του Κριστιάν Βιέρι, αποκάλυψε δημόσια ότι αποτελεί ζευγάρι με τον Γκανέζο μέσο της Μίλαν.
Το παραδέχομαι. Μου αρέσει και με κάνει να περνάω καλά", είπε στον Αλφόνσο Σινιορίνι η Μελίσα Σάτα (θα είναι συμπαρουσιαστές στην τηλεοπτική εκπομπή "Kalispera"), με τα ιταλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο και ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί εδώ και περίπου έναν μήνα.

Να σημειωθεί πως το πανέμορφο showgirl είχε απασχολήσει τα μίντια και με το καλοκαιρινό της φλερτ με τον Ματέο Φεράρι, ενώ από την πλευρά του ο Μπόατενγκ χώρισε μετά από οκτώ χρόνια με τη σύζυγό του, από την οποία έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο.

Η Μελίσα Σάτα εθεάθη πρόσφατα στις εξέδρες του "Σαν Σίρο" όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μπαρτσελόνα για τους ομίλους του CL και όλα δείχνουν πως το διάσημο ζευγάρι θα φιγουράρει αρκετές φορές στα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών ΜΜΕ στη γειτονική χώρα.
Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: