Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

"Μου έδωσε συγχαρητήρια ο Μόντριτς"!

Για το χθεσινό θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο μίλησε λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο Αραούχο Έτο. Ο Βραζιλιάνος, που ήταν συμπαίκτης του Λούκα Μόντριτς στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποκάλυψε πως ο Κροάτης μέσος του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη!
"Μου έδωσε συγχαρητήρια ο Μόντριτς"!
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος μπακ του ΠΑΟΚ :
Για το παιχνίδι του Λονδίνου : «Ένα δύσκολο αλλά καλό παιχνίδι, ξέραμε ότι η Τότεναμ είναι δύσκολη ομάδα, ειδικά στην έδρα της, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πετύχουμε μια καλή νίκη».
Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι για 2η συνεχόμενη σεζόν στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ : «Είναι μεγάλη υπόθεση για το πρεστίζ του ΠΑΟΚ. Στους στόχους μας ήταν να περάσουμε στους 32, κάνοντας μία εκτός έδρας νίκη επί της Τότεναμ, όλη η Ευρώπη θα μας βλέπει με διαφορετικό μάτι».
Για το στόχο της 1ης θέσης : «Ο πρώτος στόχος ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα το καταφέρναμε με μία νίκη στα δύο παιχνίδια, που έμεναν. Τώρα θα παίξουμε με τη Ρουμπίν, πρέπει να κερδίσουμε, θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε ήδη στους 32».
Για τις οδηγίες του Μπόλονι, μετά την αποβολή του Σταφυλίδη : «Ήταν μία άδικη αποβολή, γιατί δεν ήταν πέναλτι η φάση. Ο προπονητής μας είπε να κάνουμε δύο γραμμές τεσσάρων παικτών και να παίξει μπροστά μόνο ο Κλάους».
Για το τι είπε με τον πρώην συμπαίκτη του, Μόντριτς : «Μου έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη, μου είπε ότι είχε πολύ καιρό να παίξει κόντρα σε μια ομάδα σαν τη δική μας. Μας ευχήθηκε καλή τύχη για τη συνέχεια».
Για την υποδοχή στο αεροδρόμιο : «Ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα για μένα».
Για το παιχνίδι με τα Γιάννενα : «Πρέπει να αφήσουμε πίσω την Τότεναμ και να έχουμε στο μυαλό μας το ματς της Κυριακής, είναι πολύ σημαντικό για μας, γιατί μείναμε πίσω στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: