Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Το over, ο Μέσι και το... αρκουδοτόμαρο!!

Ο Νίκος Αλέφαντος... δεν σχολιάζει την εξάρα στη Δόξα λόγω της ανυπαρξίας αντιπάλου, αλλά μιλάει με τον δικό του τρόπο για τα... αρκουδοτόμαρα και τους... οικοδόμους του Άρη!
Το over, ο Μέσι και το... αρκουδοτόμαρο
Ήταν ένα ματς προπόνηση για τον Ολυμπιακό. Έκανε και πειράματα ο Βαλβέρδε, δοκίμασε πρόσωπα που δεν είχαν πολυπαίξει, το γύρισε και σε 4-4-2 στο β’ ημίχρονο, ο Πάντελιτς είναι καλός για τέτοια ματς. Γενικώς ήταν μία καλή προπόνηση. Δεν υπήρχε στο γήπεδο Δόξα Δράμας. Αυτή η ομάδα δεν κρατιέται με τίποτα στην κατηγορία, έχει πέσει από τώρα, είναι μακράν η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Την είδα και με τον Λεβαδειακό. Ήταν σίγουρο over το ματς στο Καραϊσκάκη, την είχα σίγουρη ότι θα φάει 5 γκολ. Το λέγαμε και στην αρχή με τους γύρω μου εκεί που καθόμουν ότι θα φάει 5 γκολ. Τελικά έφαγε 6.
• Δεν μπορώ να σταθώ σε κάτι ιδιαίτερο που αφορά το ματς, δεν αντέχει σε κριτική το ματς. Η στεναχώρια μας και το θέμα συζήτησης ήταν πώς έγινε και έχει φύγει 5 βαθμούς μπροστά ο Παναθηναϊκός. Όλα τα λεφτά τώρα είναι το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Ολυμπιακός θα τα πάρει και τα άλλα ματς που ακολουθούν, έχει εύκολο πρόγραμμα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να στραβοπατήσει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: