Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Σειρήνες της Πρέμιερ Λιγκ για Ιντσάγκι



Η επικείμενη άφιξη του Μάξι Λόπες ή του Κάρλος Τέβες στο "Σαν Σίρο" και η επιστροφή του Αντόνιο Κασάνο στην ενεργό δράση δημιουργούν απίστευτο... συνωστισμό στην γραμμή κρούσης της Μίλαν, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως η πόρτα των "ροσονέρι" έχει κλείσει οριστικά για τους Ιντσάγκι και Ελ Σααραβί.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα "Sportmediaset.it", ερίζουν για να αποκτήσουν τον Ιντσάγκι οι Στόουκ και Μπλάκμπερν, με την δεύτερη να έχει το ατού πως μπορεί να συνεχίσει και στο 2012 στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.
ο γεγονός αυτό ίσως μάλιστα να έχει τη δική του σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως ο "Σούπερ Πίπο" είναι διαθέσιμος για να αγωνιστεί στην Ευρώπη από τη στιγμή που η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν τον δήλωσε στη λίστα της UEFA για τα ματς της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αυτές πάντως δεν είναι οι μοναδικές υποψήφιες για τον 38χρονο Ιταλό φορ, με τα τελευταία σενάρια να φέρνουν τη Νάπολι να ενδιαφέρεται έντονα να τον εντάξει στο δυναμικό της, αναζητώντας έναν παίκτη με εμπειρία να πλαισιώσει τους Καβάνι, Λαβέτσι και Πάντεφ στην επίθεση.
Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: