Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

"Κούραση, τραυματισμοί και... Τότεναμ"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε στη NOVA για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ, ενώ αναφερόμενος στην κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα την απέδωσε στην κούραση και στους τραυματισμούς.
"Κούραση, τραυματισμοί και... Τότεναμ"
Για τις... αντιθέσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να συνεχίσουμε και στο πρωτάθλημα τις καλές εμφανίσεις για να βρει ρυθμό η ομάδα για το δύσκολο υπόλοιπο της σεζόν».
Για το «Κλάους» που του έχουν «κολλήσει»: «Κανονικά έχω δύο ονόματα. Είναι το Στέφανος - Νικόλαος. Επειδή όμως ο νονός μου είναι Γερμανός και στα γερμανικά το Νικόλαος σημαίνει Κλάους, μου έχει μείνει το Κλάους».
Για τα δύο γρήγορα γκολ και την πίεση που ακολούθησε: «Καταφέραμε να πετύχουμε δύο γρήγορα γκολ και να είμαστε μπροστά. Στο ημίχρονο ξέραμε πως θα δεχτούμε πίεση μετά και την αποβολή όμως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τα καταφέραμε».
Για το κλειδί της μεγάλης απόδοσης του ΠΑΟΚ: «Μπήκαμε στο παιχνίδι χωρίς άγχος γιατί σε τέτοια παιχνίδια μόνο θετικά πράγματα έχεις να κερδίσεις. Παίζοντας λοιπόν χωρίς άγχος το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο για εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί ήταν δίπλα μας σε ένα δύσκολο παιχνίδι και καταφέραμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος».
Για τα συναισθήματά του τη στιγμή του δεύτερου γκολ: «Με το που πετύχαμε το δεύτερο γκολ δεν μπορούσες να σκεφτείς πολλά πράγματα, το μόνο που θέλαμε ήταν να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο».
Για το δικό του μέλλον: «Έχω ανανεώσει για άλλα τέσσερα χρόνια με τον ΠΑΟΚ. Φυσικά για έναν ποδοσφαιριστή το να αγωνιστείς σε έναν σύλλογο στην Ευρώπη είναι πάρα πολύ σημαντικό. Εγώ θέλω να συνεχίσω έτσι, όπως αγωνίζομαι έως τώρα».
Για την άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα: «Οι πολλοί τραυματισμοί που είχαμε, η κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια έπαιξαν ρόλο. Ούτε εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας στο πρωτάθλημα, όμως είμαστε εδώ έτοιμοι να ανατρέψουμε την κατάσταση».
Για την πρωτιά στον όμιλο: «Σίγουρα ήταν ένας δύσκολος όμιλος. Και πέρσι είχαμε πολύ δύσκολο όμιλο. Είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά και στη συνέχεια. Μετά τη νίκη επί της Τότεναμ η ομάδα έχει ανεβάσει το επίπεδο».
Για τον Λάζλο Μπόλονι: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Έχει δώσει ευκαιρίες και σε νέα παιδιά, όπως ο Σταφυλίδης και πιστεύω πως θα το κάνει και στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: