Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Μας έχεις ζαλίσει ρε Πελέ...!!

Πάλι τα ίδια από τον Πελέ... Που τον χάνεις που τον βρίσκεις κάπου θα κάνει δηλώσεις και θα μιλάει για το ποδοσφαιρικό του πουλέν, τον Νεϊμάρ, ο οποίος, όπως λέει, είναι καλύτερος του Μέσι...
Μας έχεις ζαλίσει ρε Πελέ...
«Αν δεν υπάρξει καμία καταστροφή, η Σάντος και η Μπαρτσελόνα θα περάσουν στον τελικό. Είμαι σίγουρος για αυτό, αν η Σάντος πάει στον τελικό και παίξει έναν αγώνα, αυτός θα είναι πιο δύσκολος για την Μπαρτσελόνα, παρά για τη Σάντος», είπε ο Πελέ μιλώντας για την πιθανότητα να συναντήσει η Μπαρτσελόνα τη Σάντος στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων.

Για το που υπερισχύουν οι Καταλανοί των Βραζιλιάνων της Σάντος, δήλωσε:«Παίζουν εδώ και τέσσερα χρόνια με την ίδια ομάδα. Mέσα στο γήπεδο μπορούν να συμβούν τα πάντα».

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην προβεί σε σύγκριση ανάμεσα στο Νεϊμάρ και τον Μέσι, λέγοντας: «Αν τους συγκρίνουμε ατομικά, ο Νέιμαρ είναι καλύτερος του Μέσι. Χτυπάει με το αριστερό, με το δεξί, είναι ένας εκπληκτικό παίκτης. Παίζει με ευκολία και στις δύο πλευρές. Ατομικά, για μένα, είναι καλύτερος».

Ποιος τον ρώτησε....

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: