Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

"Θα αλλάξει η ιστορία της ΑΕΚ"!

Πολύ σοβαρή είναι η υπόθεση με τον επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να αποκτήσει την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Αδαμίδη. "Σοβαρός επιχειρηματίας, πρόκειται για κάτι πολύ μεγάλο".
"Θα αλλάξει η ιστορία της ΑΕΚ"!
"Είναι κάτι πολύ μεγάλο. Η υπόθεση είναι πάρα πολύ σοβαρή και την δουλεύουμε εδώ και μέρες", δηλώνει στο aek-live.gr που παραχώρησε δηλώσεις ο Σταύρος Αδαμίδης, που μιλάει με σιγουριά για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ:
"Δεν πρέπει να αποκαλύψουμε το όνομά του τώρα γιατί θα κάνουμε κακό. Όλα θα τα μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ, όπως πρέπει, στη Γενική Συνέλευση. Εκεί θα υπάρχει εκπρόσωπος του συγκεκριμένου επιχειρηματία, ο οποίος το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι δεν είναι Τούρκος.
Δεν θα σας πούμε αν είναι Έλληνας ή όχι. Μη μας ρωτάτε. Πρόκειται για σοβαρότατο επιχειρηματία που μπορεί να αλλάξει την πορεία της ΑΕΚ. Ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, αποκτώντας την πλειοψηφία του μετοχικού πακέτου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγει ο Νίκος Νοτιάς. Δεν θέλουμε να φύγει ο Νίκος Νοτιάς, έχει προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ. Αύριο θα τα μάθετε όλα και με λεπτομέρειες.
Κάντε λίγη υπομονή. Το θέμα είναι σοβαρό. Αυτό μόνο μπορούμε να σας πούμε. Από όλα όσα ακούστηκαν μέχρι σήμερα και όλες τις επαφές που είχαμε, μπορούμε να σας πούμε ότι είναι μακράν η σοβαρότερη".
Για την ιστορία της τουρκικής Sabanci, ο Σταύρος Αδαμίδης τόνισε: "Και εγώ όπως και πολλοί από εσάς είμαστε Πρόσφυγες. Πονάμε την ΑΕΚ. Την ρίζα της και την καταγωγή της. Η Sabanci όμως είναι μία εταιρία, η οποία θα μπορούσε να εκτοξεύσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο στα ύψη.
Μόνο αυτό θέλω να πω χωρίς να υπονοώ κάτι άλλο. Κλείνοντας θέλουμε να επαναλάβουμε ότι ο επιχειρηματίας που θα παρουσιαστεί αύριο μέσω του εκπροσώπου του και θα προτείνει λύση σωτηρίας δεν είναι Τούρκος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: