Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ έδειξε το δρόμο στην Μέρκελ!!

To Europa League μας προσέφερε πολλές συγκινήσεις. Δεν ήταν μόνο η νίκη - πρόκριση του ΠΑΟΚ αλλά πολλοί αγώνες που έστειλαν πολυποίκιλα μηνύματα.
Ο ΠΑΟΚ έδειξε το δρόμο στην Μέρκελ!
Γράφει ο Γιάννης Δάρας...
Καταρχήν ο θρίαμβος του ΠΑΟΚ απέδειξε ποιά είναι η δυναμική του Euro σε σχέση με την στερλίνα και έδειξε το δρόμο στην Καγκελάριο Μέρκελ για το πως μπορεί να ενισχύσει το κοινό ευρωπαικό νόμισμα σε σχέση με την αγγλική λίρα.

Με σωστό σχεδιασμό και επιθετική πολιτική έχει τη δυνατότητα να αιφνιδιάσει τους "υπονομευτές" του ευρωπαικού νομίσματος. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να βρεθεί και πάλι ένας εκπρόσωπος Διεθνούς Νομισματικού Φορέα (ΔΝΤ), όπως ο απαράδεκτος Ολλανδός διαιτητής, που θα θελήσει να τορπιλίσει την προσπάθεια της Ευρώπης, εν τούτοις η ΠΑΟΚ απέδειξε πως όλα είναι δυνατά αν διαθέτεις πίστη και ψυχή.

Ο ΠΑΟΚ έκανε τα αγγλικά ταμπλόιντ να παραμιλούν και αντί να στέκονται στο λανθασμένο πέναλτι και αποβολή σε βάρος του ΠΑΟΚ, να κάνουν λόγο για το ακυρωθεν γκολ της Τότεναμ που σημειώθηκε με καθαρό φάουλ. Ελάχιστα ΜΜΕ στη Βρεττανία έχουν δώσει τις πραγματικές διαστάσεις της μεγάλης επιτυχίας της ελληνικής ομάδος. Ο ΠΑΟΚ εκποροσωπούσε την Ευρώπη χθες και η απόβαση στο Νησί στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Ο κ. Κάμερον που πριν από λίγες ημέρες πρότεινε ζωντάνά μπροστά στις κάμερες στην Κα Μέρκελ να καταργήσει το Euro μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφθεί. Θα ήταν κρίμα η φιλότιμη προσπάθεια της ελληνικής ομάδος να βγάλει το ποδόσφαιρο και τη χώρα μας από την ανυποληψία, να μην συνοδευτεί από βαθμούς νίκης και πρόκριση. Από χαμόγελο και ελπίδα πως ακόμη και ο χρεωκοπημένος στην τσέπη, είναι λεβέντης και αξιοπρεπής.

Φαίνεται ότι η πιθανολογούμενη κατάρευση του τουριστικού κολοσού Thomas Cook συμπαρέσυρε και την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου που επειδή δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα αρκετά αεροπλάνα Thomas Cook, μάλλον θα σταματήσει πρόωρα τα ευρωπαικά της ταξίδια!
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: