Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Επιβεβαίωσε την πρόταση ο Αδαμίδης!


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε στο «aek-live» και υποστήριξε πως δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομα του υποψήφιου επενδυτή που είναι έτοιμος να δώσει ως και 10 εκατ. ευρώ για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
«Δεν πρέπει να αποκαλύψουμε το όνομά του τώρα γιατί θα κάνουμε κακό. Όλα θα τα μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ, όπως πρέπει, στη Γενική Συνέλευση. Εκεί θα υπάρχει εκπρόσωπος του συγκεκριμένου επιχειρηματία, ο οποίος το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι δεν είναι Τούρκος. Δεν θα σας πούμε αν είναι Έλληνας ή όχι. Μη μας ρωτάτε. Πρόκειται για σοβαρότατο επιχειρηματία που μπορεί να αλλάξει την πορεία της ΑΕΚ. Ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, αποκτώντας την πλειοψηφία του μετοχικού πακέτου», είπε αρχικά ο Σταύρος Αδαμίδης.
Στη συνέχεια, ανέφερε: «Αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγει ο Νίκος Νοτιάς. Δεν θέλουμε να φύγει ο Νίκος Νοτιάς, έχει προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ. Αύριο θα τα μάθετε όλα και με λεπτομέρειες. Κάντε λίγη υπομονή. Το θέμα είναι σοβαρό. Αυτό μόνο μπορούμε να σας πούμε. Από όλα όσα ακούστηκαν μέχρι σήμερα και όλες τις επαφές που είχαμε, μπορούμε να σας πούμε ότι είναι μακράν η σοβαρότερη».
Τέλος, για την πρόταση της τουρκικής εταιρείας Sabanci, ανέφερε: «Και εγώ όπως και πολλοί από εσάς είμαστε Πρόσφυγες. Πονάμε την ΑΕΚ. Την ρίζα της και την καταγωγή της. Η Sabanci όμως είναι μία εταιρία, η οποία θα μπορούσε να εκτοξεύσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο στα ύψη. Μόνο αυτό θέλω να πω χωρίς να υπονοώ κάτι άλλο».
Onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια: