Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΟ - Πολιτεία σημειώσατε 1!!

Καλά τα λέει τώρα ο Γερουλάνος ότι δεν πρόκειται να δεχτεί απειλές για το αυτοδιοίκητο, όμως τα ίδια θα πρέπει να ισχυρίζεται κι όταν θα έρθουν τα ζόρια. Και τα ζόρια δεν είναι με τον Πιλάβιο!

ΕΠΟ - Πολιτεία σημειώσατε 1
Όποιος έχει καλή μνήμη, θυμάται ότι το αποτέλεσμα όσες φορές έγινε αγώνας Πολιτείας - ΕΠΟ για το αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας, ήταν πάντα 0-1 και ποτέ 1-0.
Από την εποχή Τριβέλλα κιόλας η ΕΠΟ νικούσε πάντα. Το ίδιο έγινε κι επί Γκαγκάτση. Θυμόμαστε, μάλιστα, ότι κάποτε ο τότε υφυπουργός Γιώργος Λιάνης είχε σπάσει τα μούτρα του όταν πήγε κόντρα στην ομοσπονδία για το αυτοδιοίκητο. Το ίδιο έχουν πάθει κι άλλο πολιτικοί προϊστάμενοι.
Και, βέβαια, η ΕΠΟ δεν κέρδιζε μόνη της την Πολιτεία σ’ αυτόν τον …αιώνιο αγώνα. Την μπουγάδα καθάριζε πάντα η FIFA.
Ερχόταν, δηλαδή, ένα φιρμάνι από τον Χαβελάνζε ή τον Μπλάτερ κι έλεγε στην Πολιτεία "εδώ υπάρχει αυτοδιοίκητο κι αν δεν κάνετε πίσω ως κράτος τότε θα αποκλείσουμε όλες τις ελληνικές ομάδες από τις διεθνείς διοργανώσεις".
Όσο, λοιπόν, ο Γερουλάνος έχει απέναντί του μόνο τον Πιλάβιο, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα να πουλάει "μαγκιά". Όταν, όμως, ο Πιλάβιος καλέσει τις ενισχύσεις από το εξωτερικό, και συγκεκριμένα από την FIFA, τότε ο Γερουλάνος θα πει ό,τι είπαν και οι προκάτοχοί του: "Άστο καλύτερα".
Κι έτσι θα διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση, αφού η Ομοσπονδία θα κάνει μια ζωή του κεφαλιού της. Ή μήπως η ΕΠΟ δεν έχει τις δικές της τεράστιες ευθύνες για τα χάλια του ποδοσφαίρου μας;

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: