Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

"Παίζουμε με ΠΑΟ; Πληρώνεστε!"

Χρήματα έλαβαν οι Έλληνες παίκτες του Άρη, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, αφού η ΚΑΕ εισέπραξε σήμερα την πρώτη δόση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

"Παίζουμε με ΠΑΟ; Πληρώνεστε!"
Για το παιχνίδι εναντίον των "πράσινων" έκανε δηλώσεις ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, σχολιάζοντας πως είναι ένα από τα πιο δύσκολα τεστ για την ομάδα του: «Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ένα από τα πιο δύσκολα τεστ της φετινής χρονιάς. Θέλαμε να είμαστε έτοιμοι από όλες τις απόψεις για να αντιμετωπίσουμε έναν πλήρη αντίπαλο όπως είναι την δεδομένη χρονική στιγμή, μετά τις επιστροφές του Τσαρτσαρή και του Περπέρογλου.
Εμείς δεν βρισκόμαστε στην ίδια καλή κατάσταση όπως ήμασταν πριν τις γιορτές. Πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Έστω και μια απώλεια στο ρόστερ της ομάδας μας έχει αντίκτυπο στην αγωνιστική της εικόνα. Φάνηκε αυτό εξάλλου στους προηγούμενους αγώνες που δώσαμε. Εκτιμώ όμως ότι αν το Αλεξάνδρειο αύριο θυμίζει άλλες εποχές, αυτό θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο και μια έξτρα ώθηση στα παιδιά για να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούν».
Από την πλευρά των παικτών ο Χρήστος Ταπούτος σχολίασε: «Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων και πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της. Για να κοντράρεις και να κερδίσεις μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, διότι είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.
Διαθέτουν ένα γεμάτο ρόστερ, οι παίκτες τους γνωρίζουν καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου και έχουν πολύ καλούς αυτοματισμούς. Θεωρώ ότι μεγάλο ρόλο θα διαδραματίσει η ανταπόκριση των φιλάθλων μας. Κόντρα στον Ολυμπιακό αγωνιστήκαμε όπως έπρεπε, αλλά μας έλειπε η έξτρα ώθηση που μας δίνει σε άλλες περιπτώσεις ο κόσμος της ομάδας και ελπίζουμε να την έχουμε αύριο. Τέτοιους αγώνες άλλωστε μόνο με γεμάτο γήπεδο μπορείς να τους κερδίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: