Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Πάει για... Μόσχα με Ρούμπιν!!

Η Μόσχα είναι ο πιθανότερος τόπος διεξαγωγής του αγώνα της Ρούμπιν με τον Ολυμπιακό, αφού το Καζάν παραμένει... παγωμένο. Οι Ρώσοι σκέφτονται να μεταφέρουν στο γήπεδο 4000 οπαδούς.

Πάει για... Μόσχα με Ρούμπιν!
Το ψύχος, ο άσχημος αγωνιστικός χώρος κάνουν τη διεξαγωγή του αγώνα της Ρούμπιν με τον Ολυμπιακό... πολύ δύσκολη. Όπως αναφέρουν ρωσικά δημοσιεύματα που επικαλούνται πηγές της διοίκησης του συλλόγου κάνουν λόγο πως το ματς της 16ης Φεβρουαρίου θα γίνει στη Μόσχα και το Λουζνίκι. Αυτό είχε γίνει και στο αντίστοιχο περσινό ματς της Ρούμπιν με την Τβέντε με τη θερμοκρασία στην πρωτεύουσα της Ρωσίας να αγγίζει τους -17 και τους Ολλανδούς να κάνουν παράπονα στην UEFA! Η εικόνα στις εξέδρες του Λουζνίκι ήταν απογοητευτική, κόσμος δεν υπήρχε ούτε για... δείγμα και φέτος, αν τελικώς το ματς γίνει στη Μόσχα τότε η διοίκηση της Ρούμπιν θα μεταφέρει από το Καζάν με δικά της έξοδα 4000 οπαδούς!
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως υπάρχει και μικρή πιθανότητα αλλαγής της ημερομηνίας, αν το ματς διεξαχθεί στο Λουζνίκι, αφού την ίδια ημέρα η Λοκομοτίβ φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: